horoszkóp

Testőre tízéves fiúval látta Jackót zuhanyozni

2005.04.08. 17:48
Az elmúlt napokban még több és még híresebb áldozatokkal bővült Jacko állítólagos zaklatottjainak köre. Az énekes volt alkalmazottjai szerint Wade Robson koreográfust és Macaulay Culkint is molesztálta Jackson. Legutóbb pedig volt testőre arról beszélt, az énekes a zuhany alatt simogatott egy kisfiút.

Michael Jackson egykori testőre a Santa Barbara-i bíróságon arról vallott, szemtanúja volt, amint Jacko egy fiatalkorú gyermeket molesztált. Ralph Chacon a kilencvenes évek elején volt tanúja munkaadója szexuális életének, amikor Michael Jackson alkalmazásában állt. A BBC információi szerint a volt testőr elmondta, a sztár egy tíz év körüli fiúval zuhanyozott együtt a neverlandi birtokon.

Nem akart hinni a szemének

#alt#

"Benéztem az ablakon, és láttam őket együtt. Arra gondoltam, ez nem normális egy felnőtt férfi esetében. Ráadásul ezután simogatni kezdte a haját, és megcsókolta a kisfiút" - mondta Chacon a bíróságon, aki arra a kérdésre, hogy miért nem jelentette az esetet a rendőrségen, így válaszolt: "Nem akartam hinni a szememnek".

Az énekes védőügyvédjeinek egyike, Thomas Mesereau kétségbe vonta a volt alkalmazott szavahihetőségét, arra utalva, hogy Ralph Chacon legfőbb célja, hogy pénzt csikarjon ki Jackótól. A kilencvenes években ugyanis a biztonsági őr Jacko több alkalmazottjával együtt pert indított munkaadója ellen. Akkor 16 millió dollárt (kis híján 3 milliárd forint) követeltek az énekestől, de a bíróság végül őket kötelezte arra, hogy 1,4 millió dollárt (268 millió forint) fizessenek Jackson-nak nem vagyoni jellegű kártérítés címén.

Hetekkel korábban a vád koronatanúja még Christopher Eric Carter lett volna, aki szintén testőrként dolgozott az énekes közelében, és szemtanúja volt annak, hogy Jackson és a tinédzser korú vádlója együtt fogyasztottak alkoholt egy repülőút során. A férfit azonban börtönbe zárták mielőtt az ügyben tanúskodhatott volna.

Macaulay Culkin és Wade Robson

A terhelő vallomások azonban napról-napra bővülnek. A Jackson-birtok egy másik volt alkalmazottja korábban azt állította, Jackót egy nyolc éves fiúval látta együtt fürödni. Az eset még a nyolcvanas években történt, és a szóban forgó kisfiú Wade Robson volt, aki híres táncos és koreográfus lett.

Ezután Jackson volt házvezetőnője tette a legextrémebb vallomást. A nő tudomása szerint főnöke Macaulay Culkinnal aludt egy ágyban egy teljes hétig. A Reszkessetek betörők" című film, akkoriban nyolc éves főszereplője amúgy gyakori vendég volt a birtokon. "Mr Jackson megcsókolta Macaulay arcát és simogatta a lábát" - mondta Adrian McManus, aki azt állította, a könyvtárszobából látta ezt a jelenetet. A volt házvezetőnő kihallgatása még folytatódik az elkövetkezendő napokban.