horoszkóp

Jackson sírva könyörgött egy éjszakáért

fzs
2005.04.12. 16:39
Egy többmillió dolláros peren kívüli egyezséggel kártalanított kisfiú édesanyja azt vallotta, az énekes annak idején addig könyörgött sírva neki, hadd aludjon a fiúval, míg végül megengedte. A nő másnap egy Cartier-karkötőt kapott az énekestől.
A nő hétfőn tett vallomást a bíróságon, melyben elmondta: egy 1993-as Las Vegas-i kirándulás során engedte meg, hogy kisfia Jacko szállodai szobájában töltse az éjszakát, az énekes pedig fényűző ajándékkal viszonozta ezt. Jackson azt ígérte neki, hogy "nem történik semmi", és tény: a nő később sem állította, hogy látta volna, amint fiát az énekes molesztálja. A nő annyit elismert, hogy később beperelték az énekest, majd peren kívüli megegyezéssel elálltak az ügytől, de azt nem mondhatta el, mennyit kaptak ezért.

Több mint harmincszor

Az 1993-ban történteket felelevenítve a nő elmesélte, hogy Steve Wynn ingatlancézár magánrepülőjén utaztak Vegasba, és egy hétvégét töltöttek a Mirage szállóban. Jackson elvitte a kisfiút a Cirque du Soleil előadására, de nagyon korán visszajöttek, és az énekes láthatóan zaklatott állapotban kérlelte őt, hogy engedje a kisfiút vele aludni. "Szipogott, remegett, sírt, és azzal vádolt, hogy nem bízom benne. Azt mondta, mindannyian egy család vagyunk, miért nem engedem meg a fiamnak, hogy a hálószobájában töltse az éjszakát?" - idézte fel a nő vallomásában. Az asszony végül beleegyezett, és másnap az énekes hálából egy arany Cartier-karkötővel lepte meg. A Las Vegasban történtek után a kisfiú sokat volt az énekessel, aki még a család Santa Monica-i otthonába is ellátogatott és több mint 30 alkalommal ott is aludt a kisfiúval a hálószobájában.

Ékszerekkel hálálta meg

Az énekes 1993-ban Disney World-be is elvitte a családot, sőt Monacóban is jártak, ahol a nőt és kislányát egy nagyobb összeggel elküldte, vásárolgassanak maguknak. Az asszony egész addig nem gyanakodott, míg testvére fel nem hívta a figyelmét arra, hogy Jacko és fia kapcsolata több mint gyanús. Ugyanazon év júniusában egy nyakláncot, fülbevalót és gyűrűt is kapott is kapott Jacksontól.

A nő azt is elmondta, idővel változásokat vett észre a fián: elkezdett úgy öltözködni, mint Jacko, beképzelt lett, nem állt szóba vele és testvérével sem. Most 25 éves fiával 11 éve nincs beszélő viszonyban, és miután rákérdeztek, hogy ő döntött-e így, az asszony nemmel válaszolt. A fiatalember nem kívánt tanúskodni a Jackson ellen folyó jelenlegi eljárásban.