horoszkóp

Michael Jacksont újra gyerekekkel látták

2006.11.16. 11:20
Először állt színpadra pedofil pere óta Michael Jackson. A popsztár jelenésének aporopóját a Thriller című album 25. születésnapja adta, az énekes mégis inkább a We Are The World-öt énekelte el. Természetesen egy csapat gyerek társaságában.

Gyermekmolesztálási pere lezárulta óta először lépett a nyilvánosság elé Michael Jackson. A 48 éves énekes a World Music Awards in London díjátadó ünnepségére volt hivatalos abból az alkalomból, hogy 25 éve jelent meg minden idők legsikeresebb albuma, a Thriller, melyből világszerte 50 millió darabot adtak el.

Zombik helyett megint a gyerekek

Mindenki az ünnepelt nótát várta tőle, ehelyett azonban a We Are The Worldöt énekelte el egy csapat tapsoló, csápoló gyerek társaságában a pedofil imidzséhez úgy látszik, hűen ragaszkodó pop sztár.

Jackson megköszönte azoknak az embereknek a támogatását, akik mindvégig kitartottak mellette a bajban. Arra a kérdésre, hogy hol járt az elmúlt másfél évben, azt a kurta választ adta, hogy mindenfelé.

Negyvenmilliós szállodafoglalás

A popsztár pere után elhagyta az Egyesült Államokat és akkoriban azt nyilatkozta, hogy nem szándékozik visszatérni hazájába, amely meghurcolta őt és tönkretette hírnevét, karrierjét. Jacko azóta megfordult többek között a közel-keleti Bahreinben és Írországban is.

A költekezéséről híres, amúgy mára meglehetősen eladósodott énekes egyébként néhány napja 95 ezer fontért, azaz csaknem 40 millió forintért kibérelt magának egy egész londoni szállodát egyetlen éjszakára.