horoszkóp

Michael Jackson visszatért Amerikába

2006.12.27. 18:35
Michael Jackson megszegte fogadalmát és mégis visszatért Amerikába. Las Vegasban teljes felfordulást okozott, amikor vásárolni ment.

Feldobta a hangulatot Las Vegas egyik kaszinójában Michael Jackson váratlan érkezése. Az énekes és gyerekei magán repülőgépükkel landoltak Sin City-ben szombat éjjel. Mindez 18 hónappal azután történt, hogy Jackson gyermekmolesztálási ügyében kihirdetett felmentő ítéletét követően önkéntes külföldi száműzetésbe vonult.

Soppingolt az utcán

Jackson, aki eddig Bahrainban és Írországban élt egy kastélyban, nagy felfordulást okozott, amikor vasárnap vásárolni ment az egyik üzletbe. Az énekest, akire három testőr is vigyázott, turisták százai vették körül és egyfolytában fényképezték. Jacko negyed órát töltött egy Sony márkaüzlet kirakata előtt, mielőtt belépett volna az ajtón vásárolni.

Korábban nem akart visszatérni

Ez volt az első alkalom, hogy nyilvánosan megjelent valahol amióta a kaliforniai bíróság vádat emelt ellene három gyerek állítólagos molesztálása miatt. Az énekest végül felmentették.

A Jackson család néhány tagja, köztük Michael apja az utóbbi három évben Californiában élt. Az énekes feltűnése azért is keltett nagy feltűnést, mert a papa korábban azt nyilatkozta, hogy fia soha többé nem tér haza Amerikába.