horoszkóp

Tavaszi elvonóláz a hírességek körében

2007.03.14. 11:53
A Louis Vuitton művészeti igazgatója, Marc Jacobs elvonókúrára utaltatta be magát. A divattervező évek óta drog és alkoholfüggő. Az utóbbi hetekben Eddie Van Halen is kezeltetni kezdte az alkoholizmusát, Robbie Williams pedig egy hete hagyta félbe a kúráját.

Marc Jacobs divattervező elvonókúrára jelentkezett. A Louis Vuitton tervezője egy arizóniai klinikára utaltatta be magát, hogy leszámoljon az alkohol és drogfüggőségével. A bulvárhíreket olvasva az utóbbi időben egyre több híresség döntött úgy, hogy a nyilvánosság előtt is vállalja a függőségét, és hogy orvosi segítséget kér.

Imádkozunk érte

A 43 éves Marc Jacobs nem első alkalommal kezeltette magát drogelvonón, a kilencvenes évek végén is részt vett egy kúrán, de akkor sem ő, sem a környezete nem nyilatkozott róla. „Marc hét évig tiszta volt, nem szedett semmit. Amikor visszaesett, már tudta, hogy segítséget kell kérnie. Most megtette. Jó döntést hozott, imádkozunk érte.” – nyilatkozta büszkén Jacobs kollégája Robert Duffy, akivel már a nyolcvanas évek vége óta együtt dolgozik.

A pályája elején Marc Jacobs saját márkanévvel jelentkezett, és elnyerte a legtehetségesebb fiatal tervező címét. Tíz évvel ezelőtt csatlakozott a táskáiról és kiegészítőiről ismert Louis Vuitton márkához, ahol művészeti igazgató lett. Duffy továbbra is a tervező üzlettársa maradt.

Robbie Williams becsajozott

A tavaszi elvonókúrák Britney Spears rehabilitációja után szaporodtak meg. Az énekesnő a hónap elején meglátogatta az Anonim Alkoholisták gyűlését a kopaszságát takaró parókában, és nem volt ellenére, hogy eközben jó néhány paparazzi lefotózta.

Robbie Williams is úgy döntött, ez lesz az a tavasz, amikor végleg leszámol a függőségével. Az énekes a 33. születésnapján kezdte meg a terápiát, amelynek fejleményeiről édesanyja tájékoztatta a sajtót. Az eredetileg négy hetesre tervezett elvonókúrát végül Robbie a harmadik héten félbehagyta, és nem sokkal azután, hogy kijelentkezett a klinikáról, becsajozott.

Néhány nappal ezelőtt Eddie Van Halen jelentette be, hogy orvosi segítséggel le akar szokni az ivásról, és bevonult egy klinikára. Az ötvenes éveiben járó holland gitáros az elmúlt években étesett egy rákos betegségen, és rajongóinak írt nyílt leveléből az derült ki, ha visszatér az elvonóról, 110 százalékos teljesítményt szeretne nyújtani.