A magyar milliomosok még nem kaptak rá a sztárvillákra, pedig azok bárki által igénybe vehetők. Már egy magyar utazási iroda is közvetít ilyen címeket a gazdag utazóközönségnek.
Nagy divat a külföldi milliárdosok körében sztárok és királyi sarjak villáiban nyaralni. Ezeket a gyönyörű házakat ugyanis a tulajdonosok csak néhány napig veszik igénybe - vagy évekig rá se néznek - ám néhányan mégis hasznosítani szeretnék őket. A tehetős sznobok pedig szívesen eldicsekednek az efféle, különleges utazásokkal.

Jaggernél lakni

Az egyik hazai utazási iroda évekig próbálkozott Mick Jagger, Jane Seymour és Margit hercegnő villájának bérbe adásával, ám eddig csak egy magyar jelentkező akadt. Honfitársunk Jagger Mustique-szigeti házába jelentkezett bérlőnek, ám nem volt szerencséje, mert a ház éppen foglalt volt.

Hercegi golfpálya

Aki inkább a királyi pompát kedveli, az Margit hercegnő Atlanti óceán-parti birodalmában nyaralhat. Egyszerre lesi majd kívánságait a szakácsnő, a pincér, az inas, a szobalány, a kertész és a sofőr. Természetesen a bérleti költségben a dzsipek és limuzinok, a saját strand valamint a golfpályák használati díja is beletartozik.

Baljós emlékek

Jane Seymour, a népszerű dr. Quinn sorozat doktornője sem rest kiadni XIV. századi angliai kastélyát, amelyben az 54 szoba mellett bálterem, könyvtár és természetesen kápolna is található. Egyes dúsgazdag hölgyeket visszariaszthat az a tény, hogy hajdan a feleségei lefejezéséről híressé vált VIII. Henrik királyé volt a szerény kis otthon. Ha valakinek kedve szottyan, megszervezik számára, hogy lubickoljon Jerry Hall hatalmas fürdőkádjában vagy sétáljon Zeffirelli Amalfi-ban lévő csodás parkjában.

Előrelátók előnyben

Amint az utazási iroda képviselője az MTI-nek elmondta, egyelőre szüneteltetik a sztárvillák katalógusának kiadását. Ennek oka nem az érdeklődés vagy a pénz hiánya, hanem az, hogy előre 4-6 hónappal előre le kell foglalni a villákat és kifizetni a bérleti díjat is, márpedig fél évre előre ma kevesen terveznek.