Jáksó László összejött Kelemen Annával

dns
2006.07.19. 16:26
Kelemen Anna és Jáksó László a Liszt Ferenc téren kézen fogva sétálgatott, mondván, nincs értelme tovább titkolniuk kapcsolatukat. A rádiós és médiahacker elmondta, a kettejük románcának alapja egy bántó megjegyzés, aminek hatására egyre közelebb kerültek egymáshoz.

„Igen, együtt vagyunk Kelemen Annával. Úgy érzem, nincs értelme bujkálni” – mondta Jáksó László. A Danubius Rádió műsorvezetőjét egy olvasónk beszámolója kapcsán kerestük meg, aki a Feljelentő rovat számára arról írt, a minap látta a két médiaszemélyt kézen fogva.

Véletlenül ott volt egy fotós

„A Liszt Ferenc tér fái alatt fagyival próbáltuk hűsíteni magunkat, amikor egy erőteljesen szőke és még erőteljesebben vastag ajkú hírességet sikerült megpillantani. Kelemen Anna a nem kevésbé feltűnő arcberendezésű Jáksó Lászlóval andalgott kézen fogva” – fogalmazott levelében olvasónk, aki kettejük mellett egy fotós jelenlétére is figyelmes lett. Lapunknak Jáksó megerősítette az információt.

Klikk a képre!

„Nem bánom, hogy ez a történet most kiderült” – tette hozzá Jáksó. A rádiós ugyan nem tartja magát kényszeres médiaszereplőnek, de remek médiahacker hírében áll, aki sok kis színessel ajándékozta már meg a bulvársajtót. Hónapokkal ezelőtt Terecskei Ritához, a Zanzibár énekesnőjéhez fűződő románcáról beszélt, nemrég viszont arról nyilatkozott, okvetlenül thaiföldi feleséget szeretne. Majd a Szombat esti lázból, Hajas László partnereként ismert Südi Iringóról, mint álmai nőjéről beszélt, aki eközben egy művelődési központban találta meg az igazit.

Focistanővel a motorháztetőn

Jáksó legutoljára azt a vágyát osztotta meg a sajtóval, hogy egy focistanővel szeretkezne motorháztetőn. Most pedig úgy tűnik, ennél is jelentősebb hungarikumok – mint például Kelemen Anna – keltik fel az érdeklődését. Mint arról a rádiós újságíró beszámolt, kettejük kapcsolata is végső soron a nyilvánosságnak köszönhető.

„Egyszer, még néhány hónapja megkérdezte tőlem a Színes Bulvár Lap újságírója, mit tennék legszívesebben Kelemen Annával? Azt válaszoltam, addig dugnám, amíg mozog - még fent is van a lap honlapján” – tett tanúbizonyságot naprakészségéről Jáksó. „Anna természetesen rossz néven vette ezt a bántó megjegyzést, amit én persze nem bántó szándékkal mondtam. És ennek eredményeképp megkerestem őt, az ismeretségünk innen datálható” – mondta a rádiós.

Szép lassan

Galéria!

Kettejük románcát tehát nem a kémia mozgatja leginkább, amiről Jáksó így beszélt. „Az első beszélgetésünket követően szép lassan közel kerültünk egymáshoz. Tulajdonképpen csak néhány hete vagyunk együtt, ha az első együttlétet veszem alapul” – mondta, de szerelem szót a szájából nem hallottuk.

Amikor két, közszereplőnek számító ember a város egyik legforgalmasabb kerületében csúcsidőben, vagy azon túl kézenfogva andalog, többek közt azzal a szándékkal is tehetik, hogy ez a sajtóban megfelelő hangsúlyt kapjon. „Nem ez volt a szándékunk, hanem egyszerűen egyikünk sem az a fajta, aki elbújna, aki ne vállalná magát a nyilvánosság előtt” – magyarázta Jáksó.

Zöldségesekkel nem

Kelemen Anna az utóbbi időben tett nyilatkozatai alapján arra törekszik, ne tűnjön könnyű prédának. Legutóbb például arról beszélt, a személyiségére felépített valóságshow-t is azért hagyta ott, mert repedtsarkúnak kezdte érezni magát, amikor a kreatív igazgató arra kérte, a műsorban felbukkanó, némelyik férfit - például zöldségest – csókoljon meg. „Ha ennek az egésznek a missziója az lenne, hogy én összeszedek pasikat, az szerintem irtóra elcsépelt volna” – vélte a playmate.