horoszkóp

Michael Jackson jól van és másokon segít

2005.09.19. 16:14
A kiskorúak molesztálásával vádolt Michael Jackson most először nyilatkozott a hosszan elhúzódó perről, melyet élete legnehezebb időszakának tart. A sztár azonban nem adja fel.

A júniusban felmentett Jackson az ítélethirdetés után egy rövid, érzelmes üzenetet küldött rajongóinak, de ezt leszámítva három hónapja nem beszélt egy szót sem a nyilvánosság előtt.

Jól van

Az Associated Press hírügynökségnek sikerült egy egészen rövid interjút készítenie a bágyadt sztárral, aki saját szavaival élve, még pihen és regenerálódik. Jackson hála az égnek jól van, és Bahreinben pihen, ám azt sajnos nem tudjuk, készül-e a nagy visszatérésre. Az biztos hogy ebben a nehéz helyzetben is csak másokra gondol: most éppen a Katrina hurrikán áldozatainak megsegítésére ír egy dalt. Jackson másokat is beszervezett a segélyakcióba, többek között Mariah Carey, Snoop Dogg és James Brown is vele dalol majd a klipben.

Már mosolyog

"Ez volt a legnehezebb dolog életemben" - mondta Jackson, utalva arra, hogy az utolsó pillanatig bizonytalan volt, sikerül-e tisztáznia magát a vádak alól. Jackson pere 19 hónapnyi huzavona után ért véget, miután végül júniusban az esküdtek mind a tíz vádpont alól felmentették. A per alatt több ízben volt kórházban influenzás tünetekkel valamint hátfájással és egyéb panaszokkal. Most azonban mindezeken túl van, és állandóan az új segélyszámon dolgozik. Szemfüles megfigyelők legutóbb már mosolyogni látták a sztárt az egyik erkélyen, Dubaiban, ahová az ítélethirdetés után költözött, azt remélve, hogy ott nem fázik meg olyan gyakran.