horoszkóp

Jáksó mostantól Katival él

2007.09.11. 18:24
Jáksó Lászlónak jól telt a 39. születésnapja: megfoghatta egy nő kezét, és bemutattuk Katinak. A műsorvezető nem hatódott meg, de azért nagyon örült a Velvet ajándékának, a felfújható szexbáránynak, amit arra az esetre kapott, ha újabb 1159 napig nem jutna nőhöz. Guminője már úgyis van, Kati viszont béget is.

Jáksó László tudja, hogy ő se marad örökké harmincas éveiben, olyannyira, hogy jövő ilyenkor betölti a negyvenet. Ettől aztán a mindig depressziós műsorvezető még a szokottnál is depressziósabb lett, mi pedig felvidítottuk. Vittünk neki sört, bár ilyet soha nem iszik, és bemutattuk Katinak, amivel sikerült meglepnünk. Arra ugyanis még ő sem számított, hogy szexi gumibarikát kap születésnapjára, ízléses óvszerlufikkal. Pedig kapott. Mielőtt azonban Katival egymásra találtak volna, Jáksó bizonyította, hogy nem teljesen reménytelen eset: a Velvet bájos munkatársa teljesen megbabonázta. Kati ekkor féltékenységében a földre vetette magát, így Jáksó végül kénytelen volt mégis őt hazavinni magával. Kolléganőnktől amúgy is csak egy puszit remélhetett, barikája viszont még nincs.

Gumiszex és mély érzelmek

A bájos tekintetű, erotikusan polietilénillatú szexjátékszert természetesen azért kapta tőlünk, mert már az őrületbe kergetett minket is azzal az állandó siránkozásával, hogy képtelen magának nőt találni. A guminő túl snassz lett volna, így kicsit Jáksósan morbidra vettük a figurát és bégető gumibárányt vettünk neki, két hátsó nyílással, biztos, ami biztos. Szerintünk szeretni fogja, másként miért nevezte volna el azonnal meghitten Katinak? Persze azért titkon mindannyian azt reméljük, hogy Jáksó kitanulja a szerelem csínját-bínját Katival, hogy utána már egy hús-vér nőn is kísérletezhessen. Sikerrel, és nem kétévente. Nézze meg videónkat! de