A műsorvezetőnő a negyedik hónapban van és egyáltalán nem aggódik, hogy negyvenöt évesen fog szülni. Ha valami történne vele, majd felnőtt fiai felnevelik a gyereket.

Jakupcsek Gabriella negyvenöt évesen teherbe esett, így decemberre várja harmadik gyermekét. A műsorvezető és operatőr férje, Kliegl Ádám tizenöt éve próbálkoznak közös babával, de eddig nem jártak sikerrel.

Jakupcsek a Bestnek elmondta, hogy világéletében nagy családot szeretett volna, de az elmúlt években több alkalommal is elvetélt. Most tudatosan készült az anyaszerepre: fél évig böjtölt, túl van egy lúgosító kúrán és egy homeopátiás kezelésen. Nem eszik se tejet, se húst, se cukrot. Ettől függetlenül "hiába voltak előjelek, hiába lett a sokadik terhességi teszt pozitív, egyszerűen nem hittem el, hogy várandós vagyok" - nyilatkozta. Családjának és munkatársainak csak a harmadik hónap után jelentette be állapotát. Hogy a baba lány lesz-e vagy fiú, azt egyelőre még nem lehet tudni.

Még nem látszik.

Jakupcsek tisztában van vele, hogy negyvenéves kor felett kockázatosabb a gyerekvállalás, de eddig minden vizsgálati eredmény biztató. Azon sem aggódik, hogy lesz-e ideje felnevelni a gyereket, ugyanis két felnőtt fia folytathatja majd a feladatát. "Az együtt töltött idő fontosabb, mint az, hogy én meddig maradok mellette fizikailag" - mondta.

Máté Gábor színésszel kötött előző házasságából született fiai most épp egyetemista korúak, és nagyon örülnek a későn érkező testvérnek. A műsorvezető a Bestnek elmondta, hogy első fiát nagyon fiatalon, 22 évesen szülte, így úgy tűnik, a végletek embere, már ami a gyerekvállalást illeti.

Hogy mi lesz Jakupcsek tévés karrierjével, arról egyelőre még nincsenek információk, de a műsorvezető szerint ez most nem is fontos.