horoszkóp

Lovasbalesetet szenvedett Jakupcsek Gabriella

2004.09.18. 10:47
Megrémisztette egy mezőgazdasági munkagép Jakupcsek Gabriella lovát. A Vata nevű állat megbokrosodott és egy villanypásztornak rohant. Jakupcsek a földre zuhant, három percre az eszméletét is elvesztette.
Bordatöréssel és agyrázkódással szállították kórházba Jakupcsek Gabriellát, értesült a Blikk. A TV2 műsorvezetője a Balatonfelvidéken szenvedett lovasbalesetet.

Nem a ló hibája

"Negyedik napja lovagoltam Vatán, poénkodtunk is vele, hogy nem fog hasonlítani lázadó névrokonára"- nyilatkozta a lapnak Jakupcsek. Mint mondta, a baleset nem a ló hibája volt, a jószágot egy mezőgazdasági munkagép ijesztette meg. A megbokrosodott ló egy villanypásztornak rohant, és levetette hátáról a műsorvezetőt.

Két hét lábadozás

Jakupcsek három percig volt eszméletlen. Agyrázkódása miatt kórházi megfigyelésre szorul, de bordatörésnél súlyosabb sérülést nem szenvedett. Orvosai egy-két hetes lábadozást javasoltak a műsorvezetőnek, aki viszont a Blikknek elárulta, hogy hamarosan saját felelősségre elhagyja a kórházat. "Nem tudok a fenekemen ülni, és nem csak azért, mert kék-zöld foltokkal van tele"- mondta.