horoszkóp

A Playboy nem zúzza be Jessica Albát

-b-
2006.03.07. 13:11
Az amerikai Playboy magazin nem teljesíti Jessica Alba követelését: nem vonja vissza márciusi számának példányait az árusoktól. A címlapon fürdőruhában szereplő Albát felháborította, hogy engedély nélkül használták fel képét, noha nem vetkőzött le a Playboynak. A lap szerint a fürdőruhás címlapkép nem átverés, hiszen a színésznő lett az év legszexisebb sztárja.

Mint már korábban írtuk, a lap engedély nélkül használta a színésznő fürdőruhás fotóját címlapképnek, amely a pucér képekre vágyó olvasókat is becsapta. Alba ugyanis a felkérést visszautasítva nem vetkőzött le a magazinnak, és a kép közléséhez sem járult hozzá.

Reklámfotó

Az ominózus fénykép az Into the Blue című film reklámjához készült 2005-ben. Jessica Alba ügyvédei szerint az újság jogtalanul használta fel a fotót. "Világos, hogy a Playboy márciusi példányszámának növeléséhez használta fel Jessica Alba nevét és fényképét, azt sugallva ezzel, hogy a színésznő meztelenül pózolt a magazinnak, pedig erről szó sem volt" - olvasható a levélben, amelyet Brian Wolf, Alba ügyvédje írt a Playboynak.

Alba szerint a címlap félrevezeti az olvasókat, mert azt sugallja, hogy ruhátlan képek is akadnak majd róla a magazinban. A Playboy azzal védekezik, hogy Jessicát az olvasók szavazatai alapján az év legszexisebb sztárjának választották, ezért szerepel a címlapon, a fotó pedig a szavazásról szóló cikk illusztrációja.

15%

Náray Tamás Zarah

4999 Ft
4250 Ft
15%

Pan-dji Vádirat

3499 Ft
2975 Ft