Jamelia milliókért pózol fehérneműben

2004.10.19. 16:25
Jamelia, akit eddig inkább R&B énekesnőként ismert a világ, most új arcát mutatja: szexi fehérneműkben pózol a Pretty Polly új kampányában.
Jamelia október elsejétől látható az angol utcák óriásplakátjain, és ezeken mindössze csábos fehérneműt visel. A 23 éves énekesnő 150 ezer font (több mint 53 millió forint) összegű szerződést írt alá a Pretty Polly fehérneműcéggel, és ezzel ő lett az első fekete bőrű modelljük. Jamelia nem az első a hírességek sorában, akik a cég szexi alsóneműit hirdették: 1996-ban Mick Jagger lánya, Jade Jagger volt a kampány főszereplője, 1998-ban Eva Herzigova, 2000-ben Sara Cox, legutóbb pedig szintén egy énekesnő, Rachel Stevens az S Club zenekarból. Jamelia - akinek egyébként már van egy Teja nevű hároméves kislánya - megtiszteltetésnek érzi a felkérést: "Izgatott vagyok, és iszonyúan büszke" - nyilatkozta.

"Sokba került, de megérte"

Tekintse meg képeinket!
A képeken Jamelia türkizkék harisnyakötőt és combfixet visel egy rövid, sportalsó fazonú bugyival a Link Up sorozatból. Egy másik fotón a Showgirls kollekció fekete melltartójában és tangájában nyúlik el csábítóan egy prémtakarón, egy harmadikon pedig a Satin Starlet borvörös darabjait mutatja be. A fotókkal a Pretty Polly is elégedett: a cég marketingigazgatója, Jayn Sterland szerint "mivel rendkívüli egyéniség és ugyanakkor nagyon szexi is, Jamelia csodálatos. Kitűnő választás volt a kampányra, és bár sok pénzbe került, de megérte".

Ismét divatos

Az énekesnő 19 évesen került be a zeneiparba, és karrierje gyorsan ívelt felfelé. Ekkor azonban teherbe esett, ráadásul ezzel egyidőben kapcsolata is tönkrement, pályafutása pedig megfeneklett. Jamelia új menedzsere, Jonathan Shalit segítségével küzdötte vissza magát az élvonalba, idén például már három kategóriában jelölték a londoni MOBO könnyűzenei díjkiosztón: a legjobb video kategóriában a See It In a Boy's Eyes című klipért, a legjobb dal kategóriában a Thank You-ért, és az Év Legjobb Angol Színészeként; novemberben pedig az MTV Music Awards díjkiosztó fellépői közt is szerepel majd. A különböző díjak természetesen a karrierjének is jót tesznek: a Pretty Polly egy belső informátora szerint a jelenlegi szerződés is annak köszönhető, hogy "Jamelia most nagyon felkapott, főleg a három MOBO-jelölés után".