Szeretkezz úgy, mint Jenna Jameson!

2004.10.26. 11:22
A pornósztár majdnem hatszáz oldalas, kitárulkozó életrajzi könyve hónapok óta vezeti a New York Times eladási listáját. A szőke ciklon minden apró részletet megoszt a nemi erőszaktól a bulímiáig. A könyv filmváltozatában pedig Kate Hudsonnal játszatná el önmagát.

Alázza Clintont

Jenna Jameson jelenleg az egyik legismertebb amerikai pornós. "Szeretkezz úgy, mint egy pornósztár: egy tanulságos történet" című könyvét Neil Strauss segtségével írta meg, és nem hiába, hiszen az Egyseült Államokban jobban fogy, mint Bill Clinton autobiográfiája. Jameson erre csak azt mondja pimaszul: "Pedig Clinton töbet szexelt mint én." A pornószínésznő életrajzi ihletésű könyve sok meztelen képet tartalmaz, de van benne képregény, grafikai illusztrációk és másolatok az eredeti, kézzel írt naplóból, amin a könyv alapul - tudósít a Reuters.

A harminc éves Jenna Jameson egy interjúban a könyvvel kapcsolatos visszajelzésekről mesélt: "Egy csomó nő elmondta nekem, hogy én vagyok a példaképe. Azt mondogatják, hogy olyanok akarnak lenni, mint én. Egy tündöklő ikont látnak bennem, de talán észreveszik, hogy azért jóval többről volt szó az életemben a lábam széterpesztésénél."

Kegyetlen sorsa vitte a rosszba

Jenna Jameson
Jameson Las Vegasban született rendőr apától és show-girl anyától, aki meghalt, amikor a kis Jenna még csak két éves volt. A tizennyolcon felülieket kiszolgáló szakmába tizenhét évesen került be. Amikor a Las Vegas-i Crazy Horse Too sztriptízbár táncosnője szeretett volna lenni, a vezetőség elküldte, hogy addig vissza se jöjjön, míg ki nem veteti a fogszabályzóját. Jameson még aznap este csípőfogóval és drótvágóval kirángatta a szájából a szerkezetet, és - ahogy ő mondja - onnantól kezdve nem volt visszaút.

A híres ír viszki nevét művésznévként felvéve a vetkőzés után meztelenfotózásba kezdett, innen pedig egyenes út vezetett a pornózáshoz. A könyvben olvashatnak egy egész sor vad kalandról, de csoportos nemi erőszakról, Jameson evési zavarairól, drogfüggőségéről, és számos leszbikus illetve csoportos szexélményéről is. A pornóistennővé avanzsált JJ könyvéből kiderül, hogy évente csak ötször dolgozott, és általában ugyanazzal a partnerrel. "Szerencsés vagyok, hogy sosem kaptam el nemi betegséget, holott két évig óvszer nélkül dolgoztam" - örvend Jameson.

Annyira megjavult, hogy még a szilikonjából is levetet

Jameson ma monogám életet él, és saját állítása szerint egyedül férjével, Jay Grdinával fekszik egy ágyba. Férjével közösen kezdték sikeres vállalkozásukat: jelenleg van egy pornófilmstúdiójuk, illetve egy marketinggel és webes szolgáltatásokkal foglalkozó céget vezetnek. "Imádom a munkámat, és az egyetlen rossz dolog, amit még mindig űzök, az a dohányzás" - nyilatkozta Jameson. "Azt tartom a feladatomnak, hogy megkönnyítsem az iparban dolgozó lányok számára az érvényesülést ebben a macsók által uralt szakmában. Ezért nem adom fel, és dolgozom" - teszi hozzá.

Mint az összes színésznő, Jameson is amiatt izgul, hogy elveszíti szépségét. "Azzal keresem a pénzem, hogy jól nézek ki. Ezért megérte az államba implantátumot operáltatni, és most a mellemet szeretném D-ről C-s méretre szabatni" - nagyzol Jameson az interjúban. Azt is elárulta, ha gyereke lesz, az egész szilikont ki fogja vetetni.

Meryl Streep vagy Pamela Anderson?

A gyerekszülésig is az élelmes pár továbbra is gyártja a hardcore pornót, és már szerződést kötöttek egy hollywoodi stúdióval a könyv megfilmesítéséről. "Azt akartam, hogy Kate Hudson játsszon engem, de ő sajnos nem lelkesedett annyira az ötletért, mint én" - meséli Jenna Jameson. "A barátaim Pamela Andersont vagy Jamie Pressly-t ajánlották, de még Meryl Streep neve is felmerült." Az amerikai álmot valóra váltó pornósztár ugyan megcsinálta magának a karriert, de elmondta, hogy ha lánya lesz, sosem fogja megengedni neki, hogy pornózzon.