Jamie Oliver felpezsdíti Pitték szerelmi életét

2004.12.06. 15:38
A sztárszakács nem a hálószobában segédkezik jóbarátainak, hanem a konyhában. Az ő receptjeivel próbálja ugyanis Aniston romantikus hangulatba ringatni férjét.

Jamie Oliver és felesége köztudottan szoros kapcsolatot ápolnak a Brad Pitt-Jennifer Aniston házaspárral. A jóbaráti viszonyon kívül azonban most úgy tűnik, Oliver fontos szerepet kap abban is, hogy Pitték szerelmi élete fellendüljön: Jennifer Aniston ugyanis az ő receptjeivel próbálja felpezsdíteni férje szerelmi kedvét.

A gyomrán keresztül fogni meg a férfit

Bár Oliver külön afrodiziákumokat tartalmazó szakácskönyvvel még nem szolgálhat, Aniston kedvére kísérletezhet az eddig megjelentekből is. Tavaly, Pitt 40. születésnapján a felkapott fiatal szakács állította össze barátai ünnepi partijának ételsorát. A Pitt-házaspár egyik kedvenc étele a tengeri sügér raviolival, amit Oliver receptje alapján Aniston is bármikor elkészíthet férjének, egy romantikus vacsora kettesben pedig csak pozitívan befolyásolhatja kettejük kapcsolatát.

A lakását is átengedi

A házaspárok gyakran találkoznak, és Pittéknek nagyon tetszik Oliverék észak-londoni lakása is. Mikor a szakács és neje, Julie elkezdték tervezgetni a vidékre költözést, az is szóba került, hogy a lakást a színész házaspár vásárolja meg tőlük. Aniston és férje ugyanis úgy tervezik, hogy - sok más hollywoodi sztárhoz hasonlóan - Angliába költöznek, mert születendő gyerekeiket itt szeretnék felnevelni.