Mélységesen felháborodott Janet Jackson viselkedésén az a szado-mazo öltözékeket forgalmazó manhattani szaküzlet, ahonnan az énekesnő Super Bowlon viselt mellvillantós ruhája származik, adta hírül a New York Post.
A DeMask nevű bolt vezetőjének álláspontja szerint Janet hihetetlen nézettséget produkáló ruhatépési akciója azt a benyomást keltheti a fogyasztóikban, hogy az általuk gyártott 250 dolláros ruha gyatra minőségű, írta a New York Post.

Az amerikaifutball-döntő szünetében prezentált show-ban Jacko nővére Justin Timberlake-kel adott elő duettet, aki - miután azt énekelte: "a dal végére levetkőztetlek" - letépte Janet felsőjét, feltárva a B-listás énekesnő napkoronggal díszített bimbajú keblét.

Az esemény hihetetlen médiaviharokat kavart az USA-ban, ám a DeMaskot inkább meggyalázott hírneve aggasztja.

Janeték orvul előre megrongálták a darabot

"Nem szakadhatott el csak így. Híresek vagyunk masszív, időtálló termékeinkről." - mondta Sam Hill, a szado-mazo bolt vezetője. Szeretnék, ha Janet beismerné, hogy a műsor előtt perforálták a melltartót, s a szakadás nem baleset volt, ahogy azt erőtlenül próbálták elhitetni a nagyközönséggel.

"Kiszedték azokat a patenteket, amelyek a helyükön tartották a melltartó kosarát, és egyszerű csatokkal helyettesítették, így könnyű volt letépni Janetről a felsőt" - mondta a New York Postnak Sam Hill.

"Ha a patentok a helyükön maradtak volna, úgy nézett volna ki, mintha Justin bántalmazná Janetet, amikor megpróbálta letépni róla a ruhát. A gumi könnyen alakítható anyag, nem kell hozzá űrtechnológia" - tette hozzá az igazgatónő.