horoszkóp

Elton John majdnem adoptált egy afrikai gyereket

2006.12.13. 16:45
Majdnem minden stimmelt, csaképpen a kiválasztott afrikai gyermek szüleinek eszébe sem jutott lemondani a gyerekről. Azótan inkább pénzzel támogatják.

Sir Elton John egy jótékonysági utazáson vett részt partnerével, David Furnish-sel a közeli Afrikában. Az utazás egyik állomásán megismerkedett egy kisfiúval, akivel hamar barátságot is kötött. Az énekes annyira közel került hozzá, hogy rögtön az érezte. magához kell vennie a kisfiút.

Miután összeszedte az összes hivatalos papírt, ami a gyerek adoptálásához szükséges, megtudta, hogy a fiú nem árva és szülei nem is kívánják őt örökbe adni. A pár az afrikai körútja lezárásaként befejezte a nélkülöző gyermekek szponzorálását, és úgy döntöttek, hogy jobban tudnak segíteni felnőni a gyerekeknek természetes környezetükben. Nem tudni, hogy a természetvédőktől tanult módszer sikerén buzdultak fel, vagy úgy érezték a spanyol viaszt fedezték fel, mindenestre nem ragadják ki többet környezetükből a kis árvákat.

Az afrikai kiránduláson volt egy pici fiú, akivel találkoztunk, és akivel szemben Elton úgy érezte, hogy speciális kapcsolat alakult ki közöttük, és utána néztünk az adoptálásnak. De a gyereknek van családja, tehát úgy döntöttünk, hogy jobb, ha innen támogatjuk őket - nyilatkozta Furnish a femalefirst.com-nak.

Mindemellett David Furnish, Elton szerelme arra is kitért, hogy feladta napimádó életvitelét, miután az orvosok bőrrákra való hajlammal ijesztették meg. A kanadai filmproducer még 2001-ben fedezett fel egy daganatot az orrán, amit orvosai rákosodásra hajlamos területnek diagnosztizáltak.