horoszkóp

Janza Kata terhesen megy férjhez

2006.08.29. 09:15
Bereczki Zoltán színész saját koncertjén kolléganőjéről, Janza Katáról tett említést, mondván nem tudja magában tartani a nagyszerű hírt, hogy a színésznő három hónapos terhes, és jövő héten férjhez megy.

Három hónapos terhes Janza Kata az Operett színház színésznője, írja a Blikk. Ezenkívül a 34 éves színésznő a jövő héten férjhez megy Kővári Lászlóhoz, aki táncosként dolgozik ugyanott. Janza Kata nem tartotta fontosnak, hogy a terhességét és az esküvőt megossza a sajtóval, a lap Bereczki Zoltántól tudja a hírt, aki hétvégi koncertje után közölte, nem bírja mindezt magában tartani.

Saját koncertjén

Bereczki, Szinetár Dóra párja egyébként a Művészetek Palotájában lépett fel, ahol saját magánéletét nem részletezte a közönségnek, kolléganőjét viszont szívesen kiemelte, miután nyilvánosan megkérdezte tőle, elmondhatja-e a nagyszerű híreket.

Ha már a terhesség és az esküvő kiderült, a színészek azt is közölték, a következő évadban leveszik a műsorról a Jövőre, veled itt! című musicalt a repertoárról, lévén Janza Kata a főszereplője.

Janza Kata egyébként a második házasságára készül. Első férje Pintér Tibor színész, akivel egy diákszerelemből lett tartós kapcsolat. Közös lányuk, Janka hat éves. Janza Kata egy interjújában elmondta, nagyon büszke arra, hogy a szerelem elmúlásával szeretetben tudott elválni a férjétől, ezért nem volt akadálya annak, hogy új kapcsolatot találjon magának.