horoszkóp

Kanadai lány lett az év playmate-je

2008.05.13. 13:39
A 22 éves kanadai lány 26 év után ismét megszerezte hazájának az Év Playmate-je címet. Jayde Nicole saját modellügynökséget vezet, jótékonykodik és hamarosan saját valóságshowjában debütál.

Jayde Nicole 2007 januárjában szerepelt a kanadai Playboy címlapján, amiért az év Playmate-jének választották: mindez 100 ezer dollárral és egy kocsival jár. Ráadásul a júniusi magazinban újra pózolni fog. Nicole teljesítménye azért is figyelemre méltó, mert 26 év óta nem szerezte meg kanadai szépség ezt a megtisztelő címet.

A 22 éves kanadai lány a Today's Bride és az American Curves című magazinok címlapján is szerepelt már. 2005 óta saját modellügynökséget vezet, hamarosan pedig megjelenik fitneszkönyve és saját valóságshowja is lesz. Emellett jótékonykodik: bikinis autómosó akciókkal hívja fel a figyelmet az AIDS elleni küzdelemre, írja a The Gate.

Az év Playmate-je

Jayde Nicole a kanadai Port Perry-ből származik, a The Gate című kanadai lapnak adott interjújából kiderül, hogy Torontóban tanult szállodamenedzsmentet, amikor rájött, inkább modellkedéssel keresné a kenyerét.

"Először nemet mondtam a Playboy felkérésére, mert nem voltam tisztában azzal, mit is jelent az. Csak akkor fogtam fel, hogy ezt szeretném csinálni, amikor már a Los Angeles-i stúdióban álltam a kamerák előtt. Most csodálatosan érzem magam, boldog vagyok, hogy a Playboy-család tagja lehetek"- mondta a modell, aki arról is mesélt, munkája sokszor a partizásból áll, ami egyáltalán nem esik nehezére, mert igazi munkamániásnak vallja magát.