Kövesse élőben a Jóban Rosszban apokalipszist

dr
mm
2009.03.13. 16:59
Hetek óta reklámozzák, hogy a Jóban Rosszban sorozat Csillagvirág klinikáját súlyos támadás éri majd, aminek során több szereplőt megölnek, és maszkos alakok lepik el a békés kórházat, hogy utána a sorozat egy kicsit pörgősebb irányban tudjon folytatódni. Elérkezett a nagy pillanat, kövesse élőben az eseményeket!

20:10

Helyszíni tudósítónk távozott a Csillagvirág klinikáról, mert hirtelen mindenki felhagyott a túszdrámázással, és elkezdte lemosni a sminkjét. Köszönjük, hogy velünk tartottak a világ legrövidebb élő közvetítésében. Azért kicsit vaskosabb balhéra számítottunk.

20:08

Skandallum! A Hal a tortán miatt megszakították a túszdrámát, pedig az imént halt meg a kórház igazgatója. Mielőtt nagyon kétségbe esnének, mert az élet csak nem lehet ennyire kegyetlen, és hogy egy kicsit számokban beszélhessünk, ne felejtsék el, ez csak szórakoztatás, és a műsornak tovább kell mennie.

20:07

Tallós Ritát lelőtték! Szerencsére az izmai még működtek esés közben, ezért lassan rogyott össze.

20:06

"Kapás László helyi lakos szerint itt semmi nem történt, mielőtt megnyitott a Klinika. Bár egyszer volt egy emlékezetes falunap, amikor a plébános a kocsmában tartott misét. Eke Károly viszont ránk szólt, hogy ne nosztalgizzunk, mert néhány beteg távozott az épületből" - kaptuk az érdekes háttérinformációkat a tudósítónktól.

20:04

Rozi, vagyis Várdai Anikó szerint óriási baj van. Legalábbis ezt mondta egy telefonba, mielőtt fellökte volna egy maszkos. A kórházat ellepték a gonoszok. Reméljük hamarosan kiérkeznek a rendőrök, és megpróbálnak majd rendet tenni. Ez így tarthatatlan.

20:03

B-terv lépett érvénybe. A gonoszok felvették a maszkokat. Válogatás nélkül lökik le a székeikről a betegeket a folyosón.

20:01

Elkezdik kiüríteni a kórházat a mentőbejáraton keresztül. A gonoszoknak van egy beépített emberük a kórházban, nem tudni, ki az.

20:00

A Totalcar ügyvezető igazgatója, ha van ideje, nézi a Jóban Rosszban-t. Most nem teszi ezt, és még a telefonját sem veszi fel, így nem tudjuk mit szól a fejleményekhez, pedig már egy hete meséli, mennyire várja a részt.

19:58

Gesztesi Károly telket akar eladni Liptaynak, miközben a gengszterek felvették a sarokbaszorított rendőrök ruháját.

19:56

Ez volt a világ legrövidebb reklámblokkja. A tűzoltózenekart, kiderült Tallós Rita hívta a klinika elé, hogy a nagy halált zeneileg alá tudják festeni.

19:56 - Az élet megáll egy pillanatra

Reklám van. Ez az este a szomorú pusztulásé, de minden vég egyben egy új kezdet is. Erről mi más juthatna eszünkbe, mint az Aerosmith klasszikusa, a mesterségesen romantikus párok kedvence.

19:54

Két fegyveres rontott a maffiavezér szobájába. Simán sarokba szorították a tehetetlen rendőröket. Azért ilyen csak a filmekben van.

19:53

"Egy tűzoltózenekar érkezett a klinika elé. A trombitás nagyon magas, kitűnik a többiek közül. Mi lesz itt, fesztivál? Megpróbálom megtudni ki hívta ki őket" - üzente az egyelőre vihar előtti csendet tapasztaló helyszíni tudósítónk.

19:51

Baj van az ágyhoz bilincselt maffiavezér beleivel. Nem ihat vizet. Most szólnak a rendőröknek, hogy végeztek a beteggel.

19:47

Liptay Claudia nem tudja, hol van a mosdó Gesztesi Károly lakásában. Legalábbis a sorozatbeli valóság szerint.

19:44

Elkezdődött. Az új főcím nagyon béna. Visszasírjuk a régit!

19:42

"A Duna televízió munkatársai nincsenek a helyszínen, mert vagy nem tudják mi fog történni - nekik nem jósol Frabato -, vagy mert a Haladás Újpest meccs sokkal fontosabb, mint a színészóriások halála" - tájékoztatta a Velvetet a tudósító, pillanatnyi betekintést engedve a Duna TV éppen aktuális programjába, ott ugyanis a meccs van.

19:38

Helyszíni tudósítónk megérkezett a Csillagvirág klinikához. Elmondása szerint egyelőre minden csendes, de arra panaszkodott, hogy a Budaörsi úton nagy volt a torlódás kifele, mert öt autó ütközött össze.

19:33 - Búcsúzunk a számtól

Most már tényleg csak percek kérdése a vég. Hallgassuk meg utoljára a régi főcímdalt.

19:12

A TV2 is erősen készül a nagy eseményre. Az Aktívban Létay Dóra nyilatkozatát idézték a reggeli Mokkából, amiben arról beszélt, hogy annyira megviselte a símaszkos, fegyvert a fejhez nyomós forgatás, hogy két hétig rettegett, miután felvették a jeleneteket.

19:10 - Búcsúzunk szeretteinktől

Az eddig kiszivárgott információk szerint ma este tragikus körülmények között távozik a sorozatból: Gregor Bernadett, Tallós Rita és Várdai Anikó. Szorcsik Viktória és Kerekes Viktória megúszták, hogy meg kelljen élniük a túszdrámát: már korábban kiírták őket. A túlélőkre sanyarú sors vár majd, állítólag hamarosan a férfi szereplőket tizedelik meg, és nem kímélik a terhes Fridel Fruzsinát sem.