horoszkóp

Bíró Ica vagy Nacsa Olivér távozik a jégről

dr
2007.02.17. 08:16
A Sztárok a jégen első adása zökkenőmentes, de indulatos volt. A kulisszák mögött néhányan megsértődtek és elsősorban nem a zsűri értékelésen.

A Sztárok a jégen első adása különösebb technikai malőrök nélkül debütált. Pusztán a szavazógép szállt el a műsor közben, de még adásban sikerült újraéleszteni. "A jégpálya mintegy három tonna vasból áll. A polikarbonátot tartalmazó oldalelemek nagysága 110x12 métert tesz ki" - tudtuk meg Magyar Ritától, a tv2 pr-menedzserétől. Tíz kamera és 95 darab úgynevezett intelligens lámpa támogatta a show látványvilágát. A 400 négyzetméteres jégpálya az ígéret szerint 36 fokig nem vizesedik, úgyhogy a szereplők és a közönség kedvére beliheghette a hangárt, amit egy kisebb, garázsméretű ház hűtött.

A leggyengébb láncszemek

Elsőként Dobó Kata csúszott a színpadra, a sort Bíró Ica zárta. Bírót teljesítménye alapján a közönség és a zsűri a kiesők közé sorolta, ahogy ezt Nacsa Olivérrel is megtette. Mindkét résztvevő meglepődött, de nem tudnak sokáig szomorkodni, mert már ma este kiderül, ki mehet tovább, és ki esik ki az esti rangadót követően. Laikus szemmel Nacsa produkciója humoros, egyedi és kifejezetten szórakoztató volt.

Klikk!

Bíró Ica 49 év után először lépett a jégre, ami nem látszott a Metal Ladyn. Magabiztosan állt és siklott, és a kűrben előírt kötelezőket is remekül teljesítette. Az elkeseredett fitneszasszonyságot leginkább Varnus Xavér beszólása szomorította el, kűrjének értékelésénél küretté szóviccelte az orgonaművész. A jóízlés határát súroló beszólás később is indulatokat váltott ki a jégtáncosok körében. Ahogy Tilla szívmelengető megjegyzése is Karsai Zitánál. A Megatáncos ismét kapott az interneten található meztelen fotói miatt, de nem rejtette véka alá, hogy már nagyon unja, ha ezzel jön elő valaki.

Pontozás pofára

A zsűriben a pofonokat szakmailag a Regőczy-Sallai páros adta, míg Liptai Claudia és Varnus Xavér a szubjektív megítélés és szimpátia alapján pontozta a sztárokat. A pontozók hozzá nem értése nem ritka ebben az iparban, mert általában a hivatalos versenyeken sem vérprofik véleményezik a produkciókat. Volt már világversenyen olyan összetételű zsűri, amiben egy jogász is helyet kapott. A ma esti teljesítményeket azonban kizárólag csak a közönség értékelheti, így elfogultság miatt nem reklamálhat a párbajozó Bíró és Nacsa. Itt a népszerűség és a teljesítmény lesz a döntő.