Jennifer Anistont és Brad Pittet most már a közös vagyon sem köti egymáshoz. Szó nélkül osztozkodtak a hatalmas vagyonon. Most az elhagyott színésznő azon töpreng, vajon mióta csalta férje Angelina Jolie-val.

Csendes vagyonmegosztás

Az egykori álompáros minden hangos szó nélkül állapodott meg a közös, 60 millió dolláros vagyonról. A napokban kimondott ítélet szerint Anistoné lesz az egykori házaspár álomháza, míg Pitt a pár közös filmprodukciós cégének többségi tulajdonjogát kapta. A Plan B Productions az elmúlt években 12 filmet szponzorált, többek közt Tim Burton Charlie és a csokigyár című filmét.

Galád szakács és az elhalasztott esküvő

Közben egyes források szerint Angelina Jolie és Brad Pitt februárra tervezett esküvőjét Aniston születésnapja miatt napolták el, hogy ne rontsák el a Jóbarátok sztárjának örömét. Ugyan egyelőre még mindenki csak találgat, hogy mikor és hol kel majd egybe a fotogén, újabban karitatív világutazó szerepben parádézó páros, az azonban már biztosnak tűnik, hogy az esküvői menüt a híres tévészakács, Jamie Oliver készíti majd. A sztár-séf részvétele a hírek szerint különösen rosszul esik a csúnyán póruljárt Anistonnak, aki eddig úgy vélte, az angol barát az ő oldalán áll.

Számolgatással töltött napok

Az In Touch amerikai magazin szerint Aniston már így is kezdte úgy érezni, hogy egy bosszúhadjárat része, hiszen nem elég, hogy Jolie és Pitt ország-világ elé tárják szerelmüket, a világ egyik legszebb nőjeként emlegetett Jolie még terhes is az ő volt szerelmétől. Ugyan legutóbb még Aniston az újra megtalált boldogságról és gondosan tervezett karrierjéről beszélt, ha igazak a híresztelések, hogy Jolie a hatodik hónapban van, vajmi kevés oka van az örömre. Akkor ugyanis hiába bizonygatta Angelina Jolie egész nyáron, hogy soha nem kezdene házas emberrel, a gyerek még Aniston és Pitt válása előtt fogant. Egész pontosan augusztusban. Barátok szerint hiába kürtöli szét minden interjúban Jennifer Aniston, hogy túl van az egész Brad Pitt mizérián, amikor nem figyeli senki visszavonulva azon töpreng, hogy vajon mióta csalta őt férje a szépséges Angelinával.