horoszkóp

Jennifer Aniston rátalált a legjobb numerára

2007.06.26. 12:43
A volt építőmunkás nemcsak szuperromantikus, de döbbenetes az ágyban is. Reméljük nemsokára kap filmszerepet is.

Ha valaki azt gondolná, Aniston már rég túl van Brad Pittel történt szakításán, annak itt az újabb bizonyíték. A Jó barátok sztárja szerint ugyanis az új szerető sokkal jobb az ágyban, mint Pitt. Nyilván már az is elég ciki, hogy Aniston egy Pittre kísértetiesen hasonlító szépfiút szemelt ki áldozatául, de hát lehet, hogy csak ez a zsánere. Mentségére szolgáljon, hogy a férfi potenciájáról szóló pletykákat nem ő szivárogtatta ki a sajtónak.

Jennifer Aniston

Sokkal inkább Aniston egyik ismerőse, aki a Britain’s Star magazinnak úgy nyilatkozott, hogy az egykori építőmunkás komoly hatással volt a színésznőre, legalábbis ami a hálószobatitkokat illeti. „Minden kétséget kizáróan Paul Sculfor a megfelelő ember a számára” – írja a femalfirst. – „Még azt is elkotyogta, hogy jobb az ágyban, mint Brad vagy Vince voltak.”

Jó a pasihoz szexi fehérnemű dukál

Így aztán a színésznő most izgalmas fehérneműkkel próbálja feldobni a szexuális életüket, úgy hogy a Santa Monica-i Love Boutique-ból vásárolgat. „Közel 800 dollárt költött harisnyatartókra, bugyikra és harisnyára” – mondja egy szemtanú, majd hozzáteszi, hogy persze nem ő maga ment a cuccokért az üzletbe. – „Online vásárolt és az asszisztense vette át a szajrét.”

És persze nem elég, hogy a modell nemcsak hogy lepedőakrobata, de mindemellett borzasztó romantikus is. Aniston közeli barátnője szerint sokszor halmozza el nagy csokrokkal a sztárt, és csokoládét és pezsgőt hozat. „Jen imádja az ilyesmit. Mindig azt csinálja, amit a szíve diktál és egyelőre minden nagyon kedvezően alakul. A pletykákkal meg egyáltalán nem foglalkozik, inkább ad a srácnak egy esélyt, hogy bebizonyíthassa, ő az igazi a számára.”