Jennifer Garner Affleck után epekedve forgatott

2004.12.22. 10:06
Jennifer Garner alig bírta ki azt a néhány hetet, amit Kanadában töltött egy forgatáson. Arról panaszkodott, szinte fizikailag fájt neki Ben Affleck hiánya. A fiatalok már jegyben járnak, de még nem hivatalosan.

Jennifer Garner nagyon nehezen bírta Ben Affleck hiányát legújabb filmje forgatásán. A színésznő Rob Bowman Elektra című filmjében kapott főszerepet, majd néhány hétre a forgatás helyszínére, Kanadába utazott.

Szinte fájt

Ben Affleck egyszer meglátogatta kedvesét Vancouverben, de rövid idő után haza kellett utaznia. Jennifer úgy fogalmazott, kétségbeesetten várja, hogy újra lássa szerelmét.

"Rettentően hiányzott. Semmire sem vágytam jobban, mint hogy újra lássam. Vágytam az ölelésére, a társaságára, és arra, hogy együtt nevessünk"- mondta a színésznő, akit az IMDB mozi portál idézett.

Állítólag jegyben járnak

Az Actustar című francia nyelvű hírportál korábbi információi szerint a pár már jegyben jár. Miután Garner hivatalosan is elvált színész férjétől, Scott Foleytól, nincs jogi akadálya, hogy Benhez menjen feleségül. Jennifer és Ben korábban a Daredevill című képregény-film forgatásán találkozott először, de akkor még mindketten elkötelezettek voltak. A lány férjnél volt, a Good Will Huntingban debütált színész pedig Jennifer Lopezzel húzta-halasztotta épp az esküvőjét.

A két színész ebben az évben újból összefutott egy partin, és azóta elválaszthatatlan. Garner nemrég szüleinek is bemutatta a szívtipró hollywoodi színészt, akivel elégedett volt az anyósjelölt.

A pár egyik tagjának szóvivője sem erősítette meg a hírt, hogy Jennifer és Ben hivatalosan is eljegyezte volna egymást. Azt viszont nem tagadják, hogy a pár nyáron örök szerelmet fogadott egymásnak.