Jenna Jameson terhesen sem szégyenlős

2008.10.22. 20:30
Akinek hiányzik a pornósztár pucér testrészeinek látványa, most megnézheti a MySpace-oldalán publikált fotóit arról, hogyan nő a hasa. Bónusz: csipkés bugyi!

Jenna Jameson jó érzékkel hagyta abba pornóskarrierjét a csúcson, hiszen produkciós cége révén a pénz már úgyis jön, ő meg amúgy is családanya akart lenni. A bébi össze is jött, ráadásul nem sokkal később kiderült az is, hogy dupla lesz az öröm, a boldog kismama pedig jó celebhez méltóan továbbra is tartja a kapcsolatot rajongótáborával: MySpace-oldalán keresztül írásban és fényképeken is megosztotta velük terhessége élményét.

Klikk!

A fotókról kiderült, Jameson van olyan laza kismama, hogy tisztában legyen vele: felesleges volna prűdnek lennie, mikor nincs olyan testrésze, amit ne látott volna a világ kívülről és belülről egyaránt. Ezért aztán nem kerített nagy feneket a dolognak, és akkor se rántott fel mackóalsót, ha épp bugyiban-melltartóban jön rá a fotózkodhatnék.

Igaz, pár napja már csak írásban élvezhető mindez, mert a hetente frissített, házilagos terhesfotóit tartalmazó galériát Jameson mégis inkább titkosította. Vélhetően nem azért, mert szégyellte csipkés bugyiját, inkább azért, mert jópár celebblog mellett a nagy lapok is rárepültek: a Sun és a Daily Mail is innen vett fotókkal illusztrált cikkben emlékezett meg róla. Az olvasói visszajelzések és kommentek pedig mindenhol egyértelműen pozitívak volt: az expornós, aki pár éve még anorexiás csontváznak nézett ki, ezeken a képeken szinte felismerhetetlenül egészséges, kisimult és láthatóan boldog.

Az internet szerencsére csodás dolog: a képek egy részét még most is bármikor össze lehet gereblyézni a Jamesonnal foglalkozó blogokról. Jameson maga pedig a weboldalon vezetett blogján továbbra is beszámol állapota alakulásáról. Legutóbbi postjában például boldog, amiért rajongóit terhesen is érdekli: "Vannak még csodálatos emberek a világon... végigolvastam az ÖSSZES kommentet, amiket az ikres postomra írtatok. EGYETLENEGY fikázás se volt köztük. IMÁDOM, hogy ilyen óriási támogatást kapok tőletek életembnek ebben a szakaszában! Alig várom, hogy mindannyiótokkal megoszthassam az élményem a terhességtől az anyaságig :)"