horoszkóp

A pornólegenda kiállt Britney villantásai mellett

2006.12.05. 17:10
Britney születésnapján ismét alakított. Most volt rajta fehérnemű, csak a harisnya hiányzott. Szemléletes produkció, és egy szimpatizáló pornólegenda.

Az újdonsült anya és mutogatós néni szerepében egyaránt tetszelgő, korábban pophercegnőként debütáló Britney Spears betöltötte 25. életévét, amit Los Angelesben ünnepelt meg barátaival. A mulatságnak a Mr. Chow nevű étterem adott helyet, ahová Spears egy ismét nem túl sokat takaró szettben érkezett - adta hírül a nationalledger.com. Új szokásától eltérően azonban Spears nagyon rövid szoknyája alá egy exkluzív, La Bra Lingerie márkájú, 3800 dolláros fehérneműt is húzott. Az elmúlt hetekhez képest jóval visszafogottabb stílusban csábtáncot is lejtett az őt fényképező paparazziknak. Mindezt az étterem ablakában, ami kiváló lehetőséget nyújtott az alsónemű tanulmányozására.

Ha van neki, hát mutogassa!

A Star Magazin a VH1 Big in '06 Díjátadóján elkapta a világ leghírhedtebb sztárját, Jenna Jamesont, és megkérdezték, mi a véleménye Britney legújabb, harisnyanadrágot nélkülöző kalandjáról a lesifotósokkal? "Hajrá neki! Ha van mit, hát mutogassa!"- fejtette ki a pornószínésznő, aki ezzel egyedüli támogatója Spears pucérkodó kalandjainak. A pornószínésznő azt is hozzátette, ő is így élte régebben az életét. Egyes vélemények szerint ha Spears felvett volna egy harisnyát, kevésbé lett volna gusztustalan a produkciója és akár PR attrakcióvá is válhatott volna. Mivel megint mindenki erről ír, a jelek szerint így is sikerült neki.