horoszkóp

Jennifer Aniston kilakoltatta Ali G-t

2005.02.01. 12:12
Jennifer Aniston megkérte Ali G-t és menyasszonyát, hagyja el azt a hollywoodi házát, amit Brad Pittel közösen vettek szerelmük hajnalán. A színésznő házassága a legfrissebb pletykák szerint azért ment tönkre, mert Monica Bellucci férjével hetyegett. Jennifer hazaköltözik, Ali G pedig családot alapít Los Angelesben.

Ali G új otthon után volt kénytelen nézni, miután főbérlője bejelentette, vissza szeretne költözni a hollywoodi hegyen álló házába. Eredeti nevén Sacha Baron Cohen brit származású komikus ugyanis Jennifer Aniston és Brad Pitt kétmillió fontot (kis híján 710 millió forintot) érő luxusvillájában él évek óta menyasszonyával, Isla Fisherrel. A Daily Mirror című napilap szerint hamarosan mindkettőjüknek sürgősen ki kellett költözniük.

Jennifer már hazaköltözne

"Ali G és a lány már nem lakik itt. Egy ideje nem láttam őket, de fogalmam sincs, hova költöztek" - mondta a lapnak az egyik szomszéd. Annyit tudni, a pár elhatározta, Los Angelesben alapít családot, miután ebben az évben összeházasodnak Isla Fisherrel a nő szülővárosában, az ausztráliai Perthben.

Jennifer Anistonról nem tudni, hogy éppen hol lakik. Miután szakított férjével, Brad Pittel, fodrászához költözött. Jen tépett hajának mestere, Chris McMillan szintén Los Angelesben él. A színésznő ugyan cáfolta, hogy szexuális kapcsolat lenne közte és a fodrásza között, mégis ő volt az egyetlen, akinek a társaságát el tudta viselni a szakítás után. A családi fészekbe ugyanúgy nem volt kedve hazamenni, mint abba a házba, amit Ali G-nek adott ki.

Legutóbb pedig arról nyilatkozott, inkább kimozdulni nincs kedve otthonról, mert fontos neki, hogy otthon nem zaklatja senki.

Mégis ő lépett félre

"Nem szeretek kimozdulni, ha nincs miért. Sokszor nincs türelmem ehhez a felhajtáshoz. Dolgozni persze elmegyek, de vannak olyan napok, amikor azt szeretném, hogy senki se zavarjon" - nyilatkozta a Jóbarátok színésznője, akit az Ananova idézett. A barátai szerint azonban egyértelműen az utóbbi időben fordult magába a házassága válságát követően. A bulvárlapokban legutóbb megjelent pletykák szerint mégsem Brad Pitt lépett félre. Egyes értesülések szerint Jennifer csalta meg a férjét. Szeretője Vincent Cassel volt, aki az Ocean's Twelve című filmben Brad Pitt partnere volt, és nem utolsósorban Monica Bellucci férje, és nemrég született gyermekének apja.