Csiszár Jenő újra műsort vezet

2006.06.23. 09:04
Csiszár "focistafeleség" Jenő visszatér a képernyőre. Júliustól ismét a TV2-n lesz látható, ő fogja ugyanis vezetni a Mokka című reggeli műsort Jakupcsek Gabriellával.

A hosszú hónapok alatt kitűnően összeszokott Havas-Liptai műsorvezető páros női tagja, Liptai Claudia június végén búcsúzik a képernyőtől, mivel július közepére várja gyermekét, míg Havas Henrik szabadságra megy, értesült a Blikk. Utóbbi egyébként többször nyilatkozta, hogy nehezen viseli a reggeli műsorral járó korai kelést.

Vissza a piti kakasok közé

Csiszár Jenő utoljára öt évvel ezelőtt jelentkezett a csiszár.hu című műsorral, majd 2001 őszén úgy nyilatkozott, hogy nem tartja nagyra a magyar média közeget. A honi média világát egy az agrár világból kölcsönzött szép metaforával "piti szemétdombnak" nevezte, melyen sok "piti kakas" kapirgál. Ekkoriban sokat tartózkodott Balaton-felvidéki otthonában.

Focistafeleség

Csiszár szerelmével, a kosárlabdázó Újvári Eszterrel az olaszországi Comóba költözött, ahol saját bevallása szerint a focistafeleségek kellemes, nyugodt életét élte.

Még nem biztos, hogy Jenő

A hírt a Blikknek a TV2 részéről Lóránt Gergely nem cáfolta, de nem is erősítette meg. Mint mondta, Csiszár neve felmerült esetleges műsorvezetőként, de mellette mások is szóba kerültek. A csatorna még nem döntött arról, ki lesz a Mokka új műsorvezető párja.