horoszkóp

Csiszár Jenő összetörte Dobó Kata szívét

2005.06.16. 10:04
Csiszár Jenő bevallotta: kevés jobb dolog van annál, hogy Dobó Kata eszeveszetten szerelmes belé, miközben ő Schell Juditot és Jordán Adélt is szédítheti - ráadásul mindezt barátnője, Ujvári Eszter engedélyével. Csak attól tart kicsit, mit fognak szólni mindehhez "a faluban", Szigligeten, ha megtudják. Azaz, ha megnézik majd a Csak szex és más semmi című filmet, amiben Csiszár Columbo feleségeként tűnik fel.

Csiszár Jenő hosszú évek óta él boldog párkapcsolatban a kosárlabdás Ujvári Eszterrel, ám az elmúlt hetekben többen is látták őt Dobó Katával csókolózni. Csiszár a Velvetnek előzékenyen beszámolt a futó kalandról, sőt további pikáns részlettel is szolgált: nem elég, hogy Dobó Kata mellett Schell Judittal és Jordán Adéllal is intim helyzetekbe keveredett, mindezeket barátnője sem vette zokon. Csiszár ugyanis kicsapongásait Goda Kriszta Csak szex! című filmjében élte ki, mint ő fogalmazott: "vágóképként".

Focistafeleségből a detektív neje

Tekintse meg képeinket!
"A rendező, Goda Kriszta már egy éve szólt, hogy volna egy kisebb szerepe számomra. Tényleg kicsi szerep, én csak vágóképnek hívtam magam, de ettől még azt se tudtam, hova legyek a megtiszteltetéstől" - újságolta Csiszár friss élményeit a múlt heti forgatásról. "Egy filmben játszani olyan nevekkel, mint Schell Judit, Dobó Kata, Jordán Adél, Csányi Sándor, Martin Márta, Sinkó László, vagy Gesztesi Károly, Seress Zoltán - úgy éreztem, ezt én meg se érdemlem. Nagyon drukkolok, hogy amit én éreztem a forgatáson, az a nézőknek is lejöjjön, mert szerintem ez egy baromi jól film lesz!"

A rádiós- és tévéműsorvezetőként elhíresült médiaszemélyiség reálisan tekint saját színészi kvalitásaira, de rendkívül élvezte - sőt kiélvezte - a lehetőséget: "Negyvenöt éves vagyok, tudom, hol a helyem, és ez a szerep az én tudásomhoz képest tulajdonképp nagy szerep. Makait játszom, a Tipikus Magyar Médiasztárt, aki nem elég, hogy a legjobb csajokat dugja végig, de egy olyan nő szerelmes belé, mint Dobó Kata! Eszement dolgokat követ el miattam, ráadásul még őt is jobbnál jobb csajokkal kellett megcsaljam!" A filmben - bár kevés jelenetben tűnik fel fizikai valójában, azért akkora nagy médiasztárt alakít, hogy szinte folyamatosan emlegetik. "Olyan voltam, mint Columbo felesége" - fogalmazta meg Csiszár, ami újdonság volt tőle, mert eddig csak focistafeleségként definiálta magát.

Szájára veszi a falu?

A filmben azonban a macsó vonásokat kellett domborítania: saját bevallása szerint a rendezőnek ehhez elég volt, ha csak magát adja. "Na jó, kicsit rá kellett játszanom" - teszi hozzá. "Minden nő rám vágyott, folyamatosan csábítottam őket, csókolóztam velük - ne tudd meg, hogy számoltam el itthon!" - érzékelteti a színészi feladat nehézségeit. Szerencsére Ujvárival párkapcsolatukban az őszinteség dominál, a Szigligeten élő Csiszár nem is emiatt aggódik: "Ha Eszter kérdezte, hová megyek, csak annyit tudtam mondani: csókolózni. Ráadásul mindezt dublőr nélkül... Csak tudnám, mit fognak ehhez szólni a faluban?!"

Klikk a képre!
A párnapos forgatáson azonban nem csak a testi örömök miatt érezte jól magát: "Fantasztikus volt együtt dolgozni mindenkivel, olyan pár nap volt ez nekem, hogy hú! Schell Juditot eddig csak filmből ismertem: csodás színésznő és nagyon jó nő, élőben pedig minderre még csak rátett egy lapáttal. Sinkó Lászlóval két napot végigbeszélgettünk, és Dobó Kata is fantasztikus, bármit is írogatnak róla a bulvárlapok: amellett, hogy nagyon bejön nekem, amit a filmben csinál, egy segítőkész, csodás ember is. A Csányi meg a Gesztesi meg úgy ahogy vannak, kurvajók!"

Isten csávó

Az önmagát még ma is gyakran médiagenyaként definiáló Csiszár úgy érzi, ezzel a szereppel ajándékot kapott az élettől: "Mindig tudtam, hogy egyszer azért nekem is jár valami, és tessék: 45 éves koromra megadatott, hogy Dobó Kata belém van zúgva, én meg Jordán Adéllal csalhatom meg! Hiú férfi vagyok, ilyen élmények után úgy éreztem, bármire képes vagyok. Képzeld, hazaértem Szigligetre, azonnal lementem a tópartra, hogy megpróbáljak vízen járni..."