horoszkóp

Jessica Simpson mexikói gyereket akar

2006.03.30. 11:51
Angelina Jolie lenyűgözte Jessica Simpsont úgy a „belső szépségével”, mind a nemzetközi az örökbefogadási trend elindításával. A színésznő elhatározta, egy rossz sorsú mexikói gyereket szeretne örökbe fogadni, még mielőtt saját gyereke lenne.

Annak dacára, hogy Jessica Simpson házassága többek közt egy szépségkirálynő miatt megromlott Nick Lachey-vel, az énekesnő ragaszkodik ahhoz, hogy családot alapítson, és örökbe fogadjon egy gyereket.

Kamaszként is tervezte

Jessica Simpson már korábban is elmondta, hogy 16 éves korában elhatározta, hogy felnevel egy mexikói árvát. Egyedülálló kamaszlányok számára nem engedélyezik az örökbefogadást, később pedig férje ellenezte az egykori Miss Kentucky címet viselő 28 éves színésznő szándékát.

Hónapokkal azután, hogy a házaspár beadta a válópert, az énekes-színésznő szóvivője ismét megerősítette a hírt, hogy a 25 éves színésznő családot akar alapítani. „Jessica fontolgatja, hogy felnevel egy gyereket. Ennek lehetőségeit mérlegeli most”- nyilatkozta Rob Shuter a People magazinnak.

Angelina Jolie hatására

„Mielőtt saját gyerekem lenne, örökbe szeretnék fogadni egyet”- jelentette ki Jessica Simpson a TV’s Extra nevű magazinnak, majd Angeline Jolie példájára hivatkozott. „Lenyűgözött, amit tett. Angelina felhívta a figyelmet arra, hogy mi, akik megtehetjük, ne menjünk eé a szenvedők mellett. Az ő hatására hihetetlen módon a nemzetközi örökbefogadás robbanásszerűen népszerű lett” – mondta az énekesnő.

Jessica példaképének tartja Angeline Jolie-t, akivel saját bevallása szerint egy alkalommal interjút készített, és nem tudta levenni róla szemét, úgy sugárzott Brad Pittné „belső szépsége”. Ezenkívül a nyugalma és a kiegyensúlyozottsága is nagy hatással volt rá, és elhatározta, ő is hasonló tulajdonságokra tesz szert.

Az utóbbi időben többször is hangsúlyozta, hogy a nyilvánosság előtt példamutatóan és felelősen szeretne viselkedni. Ennek részeként a hátrányos helyzetű gyereket felkarolására szolgáló Mosoly Művelet nevű karitatív szervezet nagykövete lett.