Jessica Simpson óriásira duzzadt

2009.01.27. 15:28
A színésznőből lett country-énekesnő komoly meglepetést okozott rajongóinak egy hétvégi fellépésével. Hangterjedelme csak akkora volt, mint eddig, mérete viszont sokkal-de sokkal nagyobb.

Bármit is gondolt magáról Jessica Simpson, ő valójában a Hazárd megye lordjaiban nyújtott rövidnadrágos-bikinis látványával írta be magát a filmtörténetbe és rajongói szívébe. Ott olyan meggyőző előnyöket domborított, hogy később még egy énekesi karrierre is futotta belőle, sőt még azt is túlélte, hogy a popzene után countryra váltott. Amikor azonban vasárnap a floridai Pembroke Pines 24. éves Chili Cook Off fesztiválján fellépett, a rajongók megdöbbentek a látványon: az énekesnő a karácsonyi ünnepek alatt egykori önmagának legalább másfélszeresére hízott.

Nézzen kövér Jessica Simpsont!

A kicombosodott Simpson új countryalbuma, a Do You Know pár számát adta elő, emellett rendkívül előnytelen öltözékével is rásegített az élményre. A magasított derekú farmernadrág nagyjából mindenkinek előnytelen, aki combban-hasban nem Beckhamné sáskaalkatát hozza, az ehhez választott randa, leopádmintás duplaöv viszont még ki is emeli, hogy Simpson dereka sem olyan karcsú, mint volt.

Simpson annak idején az őt rajongótáborhoz segítő farmershort kedvéért heti hat alkalommal kétórás edzéseken hajtotta ki magát, emellett a South Beach-diétát követte - alacsony szénhidrát- és magas proteintartalmú ételekkel -, a forgatás után pedig kijelentette: "Az alakom egy nyilvánvaló eredmény". Úgy tűnik azonban, hogy új pasija, a sportoló Tony Romo mellett a boldogságtól kicsit elengedte magát, esetleg a családjánál, Texasban kapott ünnepi ebédek látszanak ennyire - írja a Daily Mail.

Daisy Duke legendás farmersortja, és egyéb összehasonlítási alapok

A hízás oka lehet az, amit Simpson egy 2007-es interjúban a Harper's Bazaarnak már bevallott: igazából szeret húsosabb lenni, mint amit Daisy Duke-ként mutatott. "A husi jobb. Nem is értem ezt az egész fogyókúra-dolgot. Nem tesz jót a szívednek, se az agyadnak, és érzelmileg is nagyon megterhelő". Persze az is állhat a háttérben, amit 2008 szeptemberében, countrylemezének turnéja előtt árult el: "Ha stresszelek, zabálok, emiatt a turné miatt pedig az idegösszeomlás szélén vagyok" - idézi a MrPaparazzi. És nyilván nem sokat kell majd várni az első - és magukat megnevezni nem kívánó barátok által meg is erősített - hírekre, amik szerint Simpson igazából terhes.

A szőke énekesnő híres szellemi kapacitása azonban továbbra sem változott, a Star magazine bájos sztorija szerint pár hete a beszédes nevű Niketown sportszeráruházban lepte meg a személyzetet: "Azt kérdezte az egyik eladótól, hol találja az Adidas melegítőnacikat” – idéz egy szem- és fültanút a lap. „A fickó azt hitte, csak ugratja, de nem. Nem esett le neki, hogy egy Niketown nevű helyen csak Nike márkájú cuccokat fog találni”.