horoszkóp

Jessica Simpson rezgő cicivel menti meg a világot

2005.08.11. 14:44
A szőke színésznő nagyon komolyan veszi a munkáját: legutóbbi filmjére fogyózással és edzéssel készült. Magánéletében is hasonlóképp elkötelezett egy jobb világ mellett: Afrikába akar menni missziósnak, sőt nagy példaképe, Angelina Jolie nyomán gyereket is fog örökbefogadni.

Legújabb filmje, a Hazárd megye lordjai című tévésorozat nagyfilmes változata kapcsán a 25 éves szőke színésznő megosztotta az OK! magazin újságíróival olyan szakmai műhelytitkait, mint például hogy a szerep minél színvonalasabb megformálása érdekében milyen keményen fogyózott és milyen sokat edzett, és hogy szerinte ez meg is látszik a filmbeli alakításán.

Nem rezeg

#alt#
Jessica Simpson
"A legnagyobb kihívást ezen a forgatáson az jelentette, hogy annyi pasi közt egy szál bikiniben kellett feszítenem. De tudod, mit, elkezdtem edzeni és helyesen enni, és nagyon tetszik az eredmény! Életemben először elégedett vagyok a testemmel. Úgy értem, hiszitek vagy sem, de én szégyellős vagyok, nagyon is szégyellős! És még soha senki sem látott így engem videókon, még én magam se! Szóval hogy a dekoltázsomat mutogatni nem okozott nehézséget eddig se, de az egész testem így megmutatni, meg hogy táncoljak, hát azt nem mertem volna. Most viszont olyan karcsú vagyok, amilyen eddig még sose!".

A színésznő számított rá, hogy a forgatáson kemény feladatokkal szembesülhet, ezért is készült jó előre a szerepre: "Arra gondoltam, hogy ha lesznek olyan jelenetek, ahol egy bikiniben kell sétálgatnom, és még be is lassítják a képet - mint ahogy ez meg is történt -, akkor lehetőleg semmi más ne rezegjen rajtam a cicimet kivéve. Amik egyébként valódiak!"

Titkos világmentés és aktív szexuális élet

A nem szilikonozott szőkeség nemcsak a munkáját veszi komolyan, hanem a világot is szeretné megmenteni. Ezt úgy gondolta, hogy misszionáriusi munkát vállalna a szegény afrikai országokban, és gyerekeket fogadna örökbe. Az OK! magazinnak adott interjújában arról is beszélt, hogy Angelina Jolie-val való személyes találkozása milyen "mélységes belső nyugalommal" töltötte el.

Amikor az újságírók arról kérdezték, akar-e majd saját gyereket is pasijától, Nick Lacey-től, büszként számolt be róla, hogy aktív szexuális életet élnek: "Irtó boldog lennék, ha terhes maradnék, de szándékosan egyelőre nem próbálkozunk ezzel. Persze azért szorgalmasan gyakorlunk! De annyi minden más van még amit szeretnénk kipróbálni előbb: például missziósmunkára mennénk a Harmadik Világ országaiba, sőt, egész komplett tervem van arra, hogyan lehetne megmenteni a világot".

Simpson erről további részleteket nem árult el, de azt megosztotta az újságírókkal, hogy örökbefogadáson gondolkozik: "A szüleim már kislányként is sokszor elvittek magukkal árvaházakba, és ezekből a látogatásokból sokat tanultam a barátságról és a család fontosságáról. Én magam is szeretnék örökbefogadni. Azt még nem tudom, hogy a saját gyerek előtt vagy utána, de biztos, hogy fogunk."

A szőke színésznő világmentési és örökbefogadási felbuzdulásával le sem tagadhatná, hogy ki a legfőbb példaképe: "Nagyon felnézek Angelina Jolie-ra. Legutóbb egy interjút csináltam vele, és bár addig nem ismertük egymást személyesen, de amikor végre szemtől-szembe kerültünk, úgy éreztem, végtelen nyugalom tölt el. Lélegzetelállító volt, képtelen voltam megállni, hogy ne bámuljam, de igazából a belső szépsége nyűgözött le. Neki is megvannak a maga problémái, mégis nyitott és őszinte, és ezt imádtam benne".