Az Oscar-díjas színésznő édesanyját és bátyját pénteken találták holtan chicagoi otthonukban. A rendőrség az eset után nem sokkal őrizetbe vette Jennifer Hudson sógorát, akit nemrég helyeztek feltételes szabadlábra, miután gyilkossági kísérlet miatt ült börtönben. Hudson 7 éves unokaöccse azóta sem került elő.

Pénteken este Jennifer Hudson nővére, Julia Hudson holtan találta az édesanyját, és testvérét a chicagói otthonukban, ő értesítette a rendőrséget és ő jelentette be a 7 éves kisfia eltűnését is. A tragédia után nem sokkal a rendőrség őrizetbe vett egy férfit, akit a kettős gyilkossággal gyanúsítanak. William Balfour Hudson nővérének, Juliának a férje, és tavaly állítólag még Hudson anyjánál laktak.

A TMZ értesülései szerint Balfourt korábban börtönre ítélték gyilkossági kísérlet miatt, és csak nemrég helyezték feltételesen szabadlábra. A férfit a rendőrség kihallgatta, részleteket azonban nem közöltek. Annyi biztos csupán, hogy a 7 éves fiú hollétéről nem tudtak meg semmit, pedig a nyomozók feltételezései szerint ő vihette el a gyereket, tudta meg a perezhilton.com.

Az 57 éves asszonyt, és a 27 éves fiát lelőtték Chicagóban. A rendőrség nyomozást indított az ügyben, valamint bejelentették, hogy a színésznő 7 éves unokaöccse, Jason King eltűnt. A nyomozók szerint a két áldozatot valószínűleg olyan ember lőhette le, akit ismertek, ugyanis nem volt erőszakos behatolásra utaló nyom.

A rendőrök körözést adtak ki egy 1994-es Chevrolet Suburban típusú gépjárműre is, ami az énekesnő meggyilkolt öccsének a tulajdonában állt, és elképzelhető, hogy azzal vihette el Balfour a gyermeket.

Jennifer Hudson

„Megerősítjük, hogy nyomozás van folyamatban Jennifer Hudson édesanyja, Darnell Donerson és a testvére, Jason Hudson halálának ügyében. További információkat nem szeretnénk közölni, és a család szeretné, ha tiszteletben tartanák a magánszférájukat ezekben a nehéz időkben”, nyilatkozta az énekesnő szóvivője, Lisa Kasteler. A New York Times értesülései szerint az énekesnő a hír hallatán azonnal hazarepült.

A 27 éves énekesnő az amerikai tehetségkutató versenyen, az American Idolon tűnt fel 2004-ben, ahol a második helyet érte el. 2006-ban beválogatták a Dreamgirls című filmbe, és 782 színésznőt kiütve megkapta Effie White szerepét, melyért Oscar-díjjal jutalmazták. Idén pedig a Sarah Jessica Parker nevével fémjelzett Szex és New York című mozifilmben tűnt fel, valamint kiadta első szólóalbumát is.