horoszkóp

Mától megrendelhető Jimi Hendrix archív szexvideója

2008.04.30. 12:45
Exkluzív, negyven évvel ezelőtti felvételeket dobott piacra a Vivid nevű cég: a 11 perces videón állítólag a gitárvirtuóz Jimi Hendrix szexel két barna szépséggel. Az életrajzíró és a volt barátnő csalásra gyanakszik, a cég szerint a felvételen valóban Hendrix látható.

A www.hendrixsextape.com oldalon 39,95 dollárért már mától megrendelhető Jimi Hendrix exkluzív szexvideója, írja az msnbc.com. A Vivid Entertainment nevű cég DVD-jén egy 40 évvel ezelőtti, 8mm-es filmre forgatott exkluzív anyag látható a gitárlegendáról, aki a trailer szerint két barna nőt kényeztet, a cég szerint pornósztárokat megszégyenítő ügyességgel. Többek szerint viszont a videón nem Hendrix látható.

A felvételek állítólag 1968-ban készültek, egy hotelben, ahol a zenész két barna szépséget kényeztet. A 11 perces felvételt 8 mm-es filmre rögzítették. "A film azt mutatja, hogy Jimi Hendrix pornósztárként is megállta volna a helyét. Látszik, mennyire felizgatta a nőket a zenéjével és a szenvedélyességével"- mondta a videót piacra dobó cég társelnöke, John Hirsch.

A videó létezéséről már 2007 óta terjengenek a pletykák, amikor a cég több Hendrixszel kapcsolatos domainnevet is bejegyzett . A premier nagy napja viszont csak csak most érkezett el. A Vivid egyébként egy Howie Klein nevű forgalmazón keresztül egy gyűjtőtől szerezte meg az exkluzív felvételekhez.

Csak egy hasonmás?

Chalres R. Cross, Hendirx életrajzírója szerint viszont a felvétel hitelessége kérdéses: "Az arc és a fülcimpa nem stimmelnek. Ráadásul a felvételen látható férfi több gyűrűt visel, mint Hendrix - mondta Cross. "A videón olyan valaki látható, aki hasonlít rá, vagy úgy tesz, mintha hasonlítana rá De a hasonlóság számomra nem elég meggyőző" - kételkedett.

Hasonló véleményen van Kathy Etchingam, a zenész egykori barátnője is, aki kizártnak tartja, hogy a felvételeken Hendrix látható. A nő a New York Timesnak úgy nyilatkozott, a felvételeken szereplő férfi nem lehet Jimi Hendrix.

A Vivid viszont konzultált videón szereplő nőkkel is, akik váltig állítják: Hendrixszel dugnak. Karrierjük alapján akár hihetünk is nekik. Egyikük, Pamela Des Barres ugyanis könyvet írt groupie-élményeiről, másikuk, Cynthia "Plastre Caster" Albitrron pedig azzal szerezett magának hírnevet,, hogy hírességek nemi szerveiről formált gipszszobrokat. Sőt, a cég állítólag felkutatta az állítólagos kameramannt is, aki eladta nekik a szerzői jogokat.