A Palik-Marsi esküvőnél talán csak Angelina Jolie és Brad Pitt házassága érdekel több embert, de úgy tűnik erre mégsem kerül sor. Sőt, Jolie állítólag gyereket sem akart.

Bár terhességét már nem tudja letagadni Angelina Jolie, de úgy tűnik, a házassághoz mégsem fűlik a foga, írja az Ananova. Nem egyszer volt már szó róla, hogy a színésznő és színész barátja, Brad Pitt titokban összeházasodott - vagy össze fog -, a legutóbbi híresztelések pedig egyenesen arról szóltak, hogy Valentin-napon fognak titkos esküvőt kötni. Ez a feltételezés kissé távol áll Jolie-tól, aki mindig vigyázott arra, hogy fenntartsa a vad nő imidzsét.

Ki van zárva

Egy amerikai bulvárlapnak, a The Globe-nak meg is cáfolta az esküvő hírét, hangsúlyozva, esze ágában sincs ismét férjhez menni. "Sosem fogunk összeházasodni. Brad most vált el, és én is elváltam már kétszer, így nem is gondolkozunk házasságon" - nyilatkozta Jolie. A színésznő ezzel megcáfolta azokat a híreket, miszerint Brad Pitt már mindent elrendezett az esküvő körül, ami George Clooney olaszországi házában lett volna.

Ezt a hírt egyébként már Clooney is cáfolta, hozzátéve, hogy ennek ellenére nagyon élvezné, ha mégis nála lenne az esküvő. "Képzeljék el milyen felhajtás lenne! Egész nap helikopterek köröznének a házam fölött, és az ott lakók meg kérdezgetnék, hogy mi az ördög folyik itt?"

Miután az esküvő meghiúsulni látszik a sajtó inkább azzal kezd el foglalkozni, hol vesz majd házat az ifjú pár. Igaz, egyelőre Malibun laknak, egész közel Pitt volt feleségéhez Jennifer Anistonhoz, de sokat tartózkodnak Angliában is. Most azonban úgy tűnik, Jolie eladja buckinghamshire-i házát, és egyesek tudni vélek, hogy Olaszországban vagy Franciaországban vesz helyette másikat. Nemrégiben egy tévéműsorban arról számolt be, hogy jövedelmének egyharmada azonnal átvándorol a harmadik világba, ennyit költ ugyanis a színésznő jótékonykodásra, de emellett úgy tűnik, azért új házra is marad.

Nem akarta

Más újságok még nem adták föl az esküvőt, és azt is tudni vélik, hogy még ebben a hónapba sor kerül rá, méghozzá Írországban, Dublin közelében egy titkos helyen. Emellett arról is keringenek hírek, miszerint Jolie csak véletlenül lett terhes: egy interjúban ugyanis azt nyilatkozta, soha nem akart szülni, ezért fogad inkább örökbe. A terhesség hírét már négyéves fiával, Maddox-szal is megosztotta, a kisfiú ugyanis mostanában mindig azt mondogatta, hogy a mami túl sokat evett, azért nagy a hasa. Ezért Jolie megmutatta neki az ultrahangfelvételeket és elmondta, hogy hamarosan kistestvére születik.

Mindeközben Pitt exneje, Jennifer Aniston is készül az anyaságra, bár régebben állítólag hallani sem akart róla. A színésznő mostanában a szintén színész Vince Vaughn-nel vigasztalódik, és egy interjúban úgy nyilatkozott, jövőre már gyereket is szeretne.