horoszkóp

Jolie cukorbeteg, ezért állandóan kimerül a terhességtől

2008.03.29. 08:55
Angelina Jolie nagyjából egy hónapja vette észre, hogy terhesség alatti cukorbetegsége van. Ezért teljesen meg kellett változtatnia étrendjét. A terhesség alatti cukorbetegség sokszor kettes típusú cukorbetegség előjele. Közben a Jolie hasában lévő változó számú gyerekek első fotóiért akár 10 millió dollárt is adnának.

A Star magazin, ami a Jolie-gyerekszám versenyben az ikrekre fogadott azt írja, Angelina Jolie-nak gestatios diabetese, vagyis terhesség alatti cukorbetegsége van.

„Angie-nek terhesség alatti cukorbetegsége van. Nagyjából egy hónapja vette észre, csak nem akarta nyilvánosságra hozni. Rendszeresen jár egy táplálkozás-szakértőhöz" - mondta el egy névtelen forrás a lapnak. Jolie-nak a forrás szerint az egész étrendjét meg kellett változtatnia, ami a Star magazin szerint nem lehetett egyszerű, mert Jolie-nak sosem a megfelelő táplálkozás volt az erőssége.

Ezt Jolie testvére, James Haven is megerősítette: „[Angelina] nem sokat törődik azzal, hogy mit eszik. De a terhességei alatt ez másképp van".

Egy másik forrás arról nyilatkozott a lapnak, hogy Jolie mindig fáradt: „Folyamatosan fáradt. Beteg és ingerlékeny, de gyengének és nehéznek érzi magát".

A terhesség alatti cukorbetegség

Az élettani terhesség előrehaladtával a méhlepényben (placentában) termelődő hormonok hatására az inzulin hatékonysága fokozatosan csökken. A nem megfelelően kezelt terhesség alatti cukorbetegség túl alacsony vércukorszintet eredményezhet a kisbabánál (hipoglükémia), valamint azt, hogy a magzat túl nagy lesz. Gyakran a 2-es típusú cukorbetegség előhírnöke is lehet, mivel az esetek mintegy 60%-ában évekkel később ki is alakul. (forrás: macosz.hu)

Miközben a lapok egy része Angelina Jolie cukorbetegségéről ír, a Page Sixnél kiszámolták, hogy nagyjából mennyit érhetnek a Jolie-Pitt pár legújabb gyerekéről/gyerekeiről készült képek.

A National Enquirer főszerkesztőjével, Barry Levine-nel beszéltek, aki korábban a már említett Star magazin főszerkesztője is volt arról, hogyan alakulnak mostanában a csecsemőfotó-árak.

Levine azt mondta, a hírességek csecsemőiről készült fotók külön iparággá kezdenek válni, most már azelőtt leszerződnek a hírességekkel, hogy kórházba mennének, a jogokat birtokló lap külön biztosítja a területet, hogy mások semmiképpen se fotózhassák le a csecsemőt.

A National Enquirer főszerkesztője végül azt számolgatta, hogy mennek mostanában egyre feljebb a képek árai, és nem tartotta elképzelhetetlennek, hogy a legújabb Jolie-Pitt csecsemőkről készült képekért akár 10 millió dollárt (kb. 1,6 milliárd forint) is fizetnének. Így jócskán leköröznék Jennifer Lopezt, akinek a gyerekéért kifizetett 6 millió dollár (kb. 1 milliárd forint) eddig rekordnak számított.