Jennifer Lopez szóvivője arról értesítette az amerikai sztármagazinokat, hogy az énekes-színésznő felbontotta eljegyzését Ben Affleckkel. A pár kedden szakított - úgy tűnik, immár végleg. Lopez nemrég állítólag már volt pasijával, Sean "P Diddy" Combsszal bulizott.
Végleg szakított Jennifer Lopez és Ben Affleck Jennifer Lopez szóvivője arról értesítette az amerikai sztármagazinokat, hogy az énekes-színésznő felbontotta eljegyzését Ben Affleckkel. A pár kedden szakított - úgy tűnik, immár végleg. Lopez nemrég állítólag már volt pasijával, Sean "P Diddy" Combsszal bulizott. Affleck és Lopez kapcsolata a Gigli című film forgatásán kezdődött még 2002 tavaszán, és ironikus módon nagyjából épp a Gigli 2003. augusztusi bemutatójáig és óriási bukásáig tartott: a pár ugyan szeptember 14-re tűzte ki az esküvőjét, amely igazi "bazi nagy lagzi" lett volna, az utolsó pillanatban mégis úgy döntöttek, nem kötik össze végleg az életüket.

Az akkor kiadott közleményükben arra hivatkoztak, hogy a média túlzott érdeklődése miatt halasztották el az esküvőt, és bár a sajtó valóban valósággal szétszedte őket, addigra már megromlott az énekes-színésznő és a Pearl Harbor sztárjának kapcsolata: egyszer már augusztusban is elterjedt a hír, hogy Lopez felbontotta az eljegyzést, miután Afflecket júliusban egy sztriptízbárban látták - menyasszonya nélkül.

Az esküvő lefújását követően Affleck és Lopez még többször mutatkozott közösen a nyilvánosság előtt, mégis folyamatosan arról szóltak a pletykák, hogy a viszony már a végét járja. Január elején Affleck egyedül utazott Európába legújabb filmje, A felejtés bére premierjeire, és Lopez nélkül látogatott el a múlt héten kezdődött Sundance Filmfesztiválra, Lopez pedig a gyémánt eljegyzési gyűrűje nélkül ropta a táncot Sean "P Diddy" Combsszal Miamiban.

Affleck szóvivője egyébként nem volt hajlandó megerősíteni a szakítás hírét, de mivel az Lopez szóvivőjétől származik, okkal hihető, hogy az utóbbi idők legfelkapottabb sztárpárosa mostantól valóban külön utakon jár, és már csak a Jersey Girl című Kevin Smith-filmben lesznek együtt láthatók, amelyet március 19-én mutatnak be Amerikában.