Jennifer Lopez nemrég a meddőségéről beszélt, a férjéről pedig úgy hírlik, komoly betegségben szenved. Eközben az énekesnő szociális érzékenységéről is tanúbizonyságot tett. Közleményben kérte a latin-amerikai bevándorlókat, segítsenek egy leukémiás társuknak.

Jennifer Lopez hasznos dolgokkal szeretne foglalkozni. Az AP információi szerint az énekesnő a hírnevével és ismertségével szeretne segíteni egy leukémiában szenvedő földijének abban, hogy mielőbb találjon egy alkalmas csontvelő-donort.

Mi, bevándorlók

"Fiatal latin-amerikai nő vagyok, akár Janet. Nagyon átérzem a helyzetét" - indokolta az elkötelezettségét a 29 éves Janet Ovelles iránt abban a közleményében, amelyben New Yorkban élő közép- és dél-amerikaiakat kért arra, segítsenek donort találni. "Mi, bevándorlók, kötődünk egymáshoz, függünk is egymástól" - vélte az énekesnő az érzelmi alapokon nyugvó meggyőzés erejére ráérezve.

J. Lo nem részletezte, hogyan került kapcsolatba a fiatal, leukémiás nővel, a közleményében arra utal csupán, hogy hasolnó etnikai hátterű emberek közt nagyobb eséllyel található alkalmas donor Janet Ovelles számára, aki számára a csontvelő-átültetés az egyetlen módja annak, hogy életben maradjon.

Nem lehet gyereke

A nő orvosai nem túl bizakodóak, eddig ugyanis nem találtak beültetésre alkalmas csontvelőt a beteg családjában, de a hírek szerint a világszerte regisztrált 10 millió donor közt is keresték a megfelelő véradót.

Jennifer Lopez az utóbbi években nem sok tanújelét adta a szociális érzékenységének. Barátai szerint mostanában szokatlanul viselkedik. Az elmúlt időszakban rengeteg babaruhát vásárolt. Minden alkalommal, ha meglátogatja a kedvenc babaruha-üzletét, a személyzetet arra kéri, zárják be a boltot, amíg válogat. Kedvelt időtöltésére reagálva a sajtó megjelentette, hogy Jennifer Lopez az anyaságra készül, aki cáfolta ezt, mondván, többszöri sikertelen próbálkozás után megtudta, hogy meddő. Férjéről, Marc Anthonyról pedig úgy hírlik, komoly betegségben szenved, de erről nem beszélt a nyilvánosság előtt.