horoszkóp

Elszólták, hogy Jennifer Lopez terhes

2006.08.25. 17:02
Jennifer Lopez egyik kollégája elszólta magát egy rádióadásban, miszerint az énekeső terhes. Mindezt J-Lo maga nem erősítette meg, a terhesség kapcsán csupán arról beszélt, manapság sok spenótos rántottát eszik, mert az állítólag jót tesz.

Miután néhány hónappal ezelőtt Jennifer Lopez a nyilvánosság előtt borult ki amiatt, hogy tudomása szerint nem lehet gyereke, egy kollégája szétkürtölte, hogy az énekesnő mégis terhes.

Dehogy rúgták ki, terhes

Az alig húsz éves Jess McCartney énekes és sorozatszereplő az atlantai rádiónak adott interjújában megemlítette J-Lo-t, amikor a riporter cselesen arról kérdezte, tényleg kirúgták-e az énekesnőt a készülő Dallas-nagyfilmből, ahol Jockey nejét, Pamelát játszotta volna. „Dehogy rúgták ki Jennifert. Azért nem ér rá forgatni, mert terhes”- mondta a szőke színész, majd a riporter elégedett mosolyát látva megilletődve asszisztensére nézett. „Vagy ezt nem kellett volna mondanom, ugye?” – kérdezte bizonytalanul, és ebben azonnal megerősítették.

Persze arról is szó lehetett, hogy Jesse McCartney nem véletlenül szólta el magát ilyen esetlenül egy rádióadásban, Jennifer Lopez ugyanis általában szívesen megosztja a családalapítási igyekezeteinek részleteit a sajtóval. A harmincas éveiben járó énekesnő már évek óta hangoztatja, nagyon vágyik egy gyerekre, és ez ellen férjének, Marc Antonynak sem lenne kifogása.

Spenótos rántotta

Többször azonban homályosan reagált azokra a kérdésekre, amelyek azt firtatták, mindezidáig miért nem sikerült teherbe esnie, ha tényleg olyan nagyon szeretné. Egy ízben az énekesnő ismerősei a férj titokzatos betegségéről beszéltek a nyilvánosság előtt pontosan meg nem nevezve azt, máskor pedig arról értekeztek, hogy tudomásuk szerint Jennifer Lopez meddő.

Manapság divatos az amerikai hírességek körében a harmadik világban született gyereket örökbe fogadni, A jelek szerint Jennifer Lopezt eddig nem érte el ez a divatirányzat. Az énekesnő továbbra is saját gyerekre vágyik. Az utóbbi időben mindössze annyit mondott a terhességről, hogy orvosa tanácsára spenótos omlettet eszik viszonylag nagy gyakorisággal, amely a teherbeesésre állítólag serkentőleg hat, de hozzátette azt is: "Ha meg mégsem, legalább olyan muszklijaim lesznek, mint Popeye-nek".