horoszkóp

Jennifer Lopez megvuduzza ellenségeit

2004.09.13. 13:13
Jennifer Lopez menesztett szépségszakértője könyvet jelentet meg a díva fekete mágiával kapcsolatos ténykedéseiről. A volt alkalmazott szerint egy állati áldozatokat bemutató, rontásosztó médium tanácsolta a dívának azt is, bontsa fel az eljegyzését Ben Affleckkel.
Informátor a vakolat alatt

Jennifer Lopez egykori sminkmestere leleplező könyvet jelentet meg volt munkaadója titkairól. A latin énekesnő a szépségszakértőjét, Scott Barnest az után rúgta ki, hogy megtudta, a férfi időnként informálja a sajtót a magánéletéről.

Ezúttal Barnes összegyűjtötte azokat az információkat, amelyek J Lo-val, és ezoterikus lelki vezetőjével, Merle Gonzalezzel kapcsolatosak. Merle természetfeletti szertartásokkal és bizarr vudu-rituálékkal hat a díva életére.

"Scott mindent tud erről az emberről és az énekesnőről. Azt is megemlíti, hogy miután Ben Affleck elhagyta Jent, Merle máris megjelent a házukban, hogy megtisztítsa azt a negatív aurától" - állította a The New York Post bulvárlapnak a szépségszakértőhöz közeli forrás, aki szerint Gonzalez megáldotta a Shall We Dance című produkciót is, amelyben Jennifer Susan Sarandonnal és Richard Gere-rel szerepel együtt.

A médium tanácsolta a szakítást is

"A médium tanácsára mondta vissza az énekesnő a házasságát Ben Affleck-kel, mert ő azt mondta neki, átok ül a kapcsolatukon" - tette hozzá Scott Barnes ismerőse.

A szépségszakértő kifejtette ugyanis, hogy Gonzalez a karib Santeria közösség papja. A szekta jellegzetes eszközei a fekete mágia, de a papok és papnők állati áldozatokat is bemutatnak. A spirituális világgal kapcsolatot tartva hipnotikus, vagy transzos állapotban szoktak tanácsokat adni az "istengyerekeknek" - ahogy a híveiket hívják.

"Valóban tagja vagyok a közösségnek, és Jennifer Lopez tényleg a barátom, de nem szeretnék a nyilvánosság előtt beszélni a kapcsolatunkról" - hárított Gonzalez, akit a lap munkatársai szintén megkérdeztek.