J Lo az összeomlás szélén állt Ben Affleck miatt

2004.10.06. 14:43
Jennifer Lopez és Ben Affleck kapcsolatát annak idején alaposan szétszedte a média. J Lo mégis azt állítja, nem ezért került az összeomlás szélére - a sajtó inkább csak felhívta a figyelmet a problémákra. Most viszont már tudja a boldogság titkát.
Jobban megviselte, mint azt mutatta

Jennifer Lopez az összeomlás határára került Ben Affleck miatt. Legalábbis ezt állítja az énekesnő, aki bevallotta, úgy a közös életük, mind a szakításuk nagyon megviselte őt.

A 34 éves énekesnő a Sun című napilapnak arról beszélt, képtelen volt legyőzni a 'média kétfejű szörnyét'. Az újságcikkek nagy része azt a látszatot sugallta, a kapcsolatukat a nyilvánosság kezdte ki. Pedig az állandó figyelem nem sokat változtatott az amúgy is nehéz helyzeten.

J Lo azt állítja, azzal, hogy mindketten hírességek, és állandó szereplői, témái a bulvársajtónak, még segítséget is kapott. Így könnyebben felismerte, hogy kettejük kapcsolatában rengeteg probléma adódott.

A média és próbatétel

Azt a fajta tömeghisztériát, amellyel a legbelsőbb magánéletét követte a nyilvánosság, inkább próbatételnek tartotta.

"Néha követni sem tudtam, mi történik. A dolgok kicsúsztak a kezem közül. Önmagamat is elvesztettem" - panaszkodott az énekesnő.

A sajtó nemcsak a kettejük viszonyát vesézte, de Ben Affleck karrierjét is J Lo-hoz fűződő szerelme tükrében. Többek szerint hiteltelenné vált Ben Affleck, mert szerepet vállalt Martin Brest Gigli című filmjében, amelynek másik főszereplője J Lo volt. A Kevin Smith-féle Jersey Girl csúfos bukása sem vetett jó fényt az Oscar-díjas színészre, ám Affleck csak nevet a rosszindulatú kritikákon. Úgy tűnik, már nem viselik meg a volt barátnőjéről szóló hírek.

Recept a boldogsághoz

J Lo és Ben románca 18 hónapig tartott, és januárban véget ért, de a témával azóta is sokat foglalkoznak. Ben Affleck Jennifer Garnernak vallott örök szerelmet, Jen pedig Marc Anthony énekesnek örök hűséget. Arról azonban már felröppentek a hírek, hogy néhány hónapos házassága sem működik. Jennifer először 1997-ben volt férjnél. Ojani Ona kubai pincér mellől, majd későbbi férje, Chris Judd mellől is dobbantott. Úgy véli, a hosszú kapcsolat titkát mégis tudja.

"Harmóniába kell kerülnöd önmagaddal, és belül keresni a boldogságot. Akkor kiegyensúlyozott lesz a kapcsolatod" - árulta el nem túl frappáns receptjét az énekesnő a Sun kérdésére.