Jennifer Lopez irtózik a szexjelenetektől

2004.10.12. 15:43
Jennifer Lopez mindent megtesz, hogy elkerülje az intim jeleneteket filmjeiben, mert utálja azokat. Meztelenül mutatkozni legalább annyira nem szeret. Az énekesnő bevallotta, első filmjének forgatása idején sírva fakadt, amikor a rendező azt kérte, dobja le a blúzát.
Kerüli a szexet, és a meztelenséget

Utálja a szexjeleneteket Jennifer Lopez. Filmforgatás közben megpróbálja elkerülni azt, hogy partnerével intim jelenetben kelljen mutatkoznia. Az énekesnőt az is feszélyezi, ha vetkőznie kell a szerep kedvéért, és ha bármelyik snittben ruha nélkül látszik.

Az első filmjei közt 1997-ben vett részt a U Turn (Halálkanyar) című Oliver Stone-film forgatásán. J Lo a rendező előtt fakadt sírva amiatt, hogy a film egyik jelenetében félmeztelenül kellett szerepelnie.

" Nagyon nehéz volt egyedüli nőként annyi erős férfi közt lenni. Amikor pedig Oliver Stone felszólított, vegyem le a felsőrészem, hisztizni kezdtem. Szörnyű volt a szexjelenet is" - emlékezett vissza a forgatásra a színésznő, akit az Ananova idézett.

Mégis levette a topot

Az elkészült filmben azonban látni J Lo meztelen felsőtestét, mert a rendező végül meggyőzte őt arról, szabaduljon meg a topjától.

Jennifer Lopez azóta is többször került már abba a helyzetbe, amit leginkább utál. A filmszerepei többségét romantikus vígjátékokban kapja. Legutóbb az Apja lánya című filmben dolgozott volt barátjával, Ben Affleckkel, aki oldalán a Gigli című, nem túl sikeres filmben is domborított. Az Álmomban már láttalak című Hamupipőke-történetben Ralph Fiennes partnereként jelent meg, az Angyali szemek chicagói rendőrtisztjeként Jim Caviezel hódítja meg. A Szeretném, ha szeretnél című vígjátékban szelíd házasság szervezőt alakít, akit végül Matthew McConaughey "szervez be". A Mint a kámfor című filmben George Clooney mellett szabadul meg gátlásaitól.