Terhességének nyilvánvaló jeleit látva Jennifer Lopez úgy döntött, miami rajongóinak árulja el először, hogy anyai örömök elé néz. A bejelentés után férje megcsókolta Jennifer Lopez hasát a színpadon.

Hónapokkal azután, hogy a bulvársajtó jóvoltából a Föld összes, arra nyitott lakója megtudta, hogy Jennifer Lopez anyai örömök elé néz, az énekesnő elárulta, terhes. „Igaz a hír, Marc és én gyereket várunk”- jelentette be az énekesnő Miamiban a koncertje előtt.

Nagyon különleges

„Ez nagyon különleges időszak a mi életünkben” – folytatta a nagy bejelentést Lopez, miután a rajongói kiüvöltötték magukat. Az énekesnő bejelentése váratlanul érte Marc Anthony-t, aki a színpadon megcsókolta felesége hasát, majd így szólt: „Nem is tudtam, hogy el fogja mondani”.

A 39 éves énekesnő idén több bulvárlapot is végighaknizott azzal a hírrel, hogy neki nem lehet gyereke. Barátai szerint babonából titkolta a terhességét addig, amíg a várandóság látható jeleit fel nem lehet fedezni rajta, eleinte el sem akarta hinni, hogy mégis teherbe tud esni. Jennifer Lopez a negyedik hónapban jár, de ezt sem akarta részletezni a rajongóinak. Kedvenc divattervezője, Roberto Cavalli azonban szívesen nyilatkozik vendége egyre nagyobb kihívást jelentő öltöztetéséről, mint ahogyan azt is ő árulta el a sajtónak, hogy Jennifer Lopez új hivatásra készül.

„Minden héten újra kell vennünk a méretét, mert egyre nagyobb és nagyobb lesz a hasa”- mondta ismét Cavalli, aki ezt már korábban is említette a terhességgel összefüggésben. Mivel Jennifer Lopezt néhányszor babaruha vásárlása közben fotózták le, a tervező úgy gondolta, ez nem lehet nagy titok.