horoszkóp

Lopez nem cáfolja a terhességi pletykákat

2005.02.22. 17:17
Jennifer Lopeztől egy német TV-showban kérdezték meg, igazak-e a terhességéről szóló hírek. A díva azonban egyenes válasz helyett kitért a kérdés elől - és ezzel persze csak további alapot adott a sajtó spekulációinak.

Jennifer Lopez múlt héten elhalasztotta európai turnéját, amiből a bulvársajtó azonnal tudni vélte, hogy az énekesnő terhessége miatt nem vállal fellépéseket. Lopez menedzsmentje később kiadott egy közleményt arról, hogy a koncertek elmaradásáért egy kisebb influenza felelős, de maga az énekesnő nem erősítette meg - bár nem is cáfolta - a bulvárlapok találgatásait. Egy német TV-showban most azonban mintha elszólta volna magát.

Hárít

Meghűlése ellenére az énekesnő elvállalt egy sztárvendégi fellépést a "You Bet" (Fogadjunk!) című tévés vetélkedő német verziójának felvételén. Miután elénekelte Get Right című legújabb, slágerlistás számát, a műsorvezető, Thomas Gottschalk megpróbált a napok óta keringő pletykák mélyére ásni. Mikor azonban rákérdezett volna Lopeznél, hogy valóban gyereket vár-e, az énekesnő megelőzte, és kezeit hárítóan feltartva a diplomatikus "kérem, ne kérdezze" szófordulattal fojtotta bele a kérdést a műsorvezetőbe.

Udvarol

Az elzárkózó gesztus kiengesztelésére Lopez később udvarolt egy kicsit a németek szőke fürtös, lóarcú kedvencének: "Igen, a turnét le kellett mondjam, mert egy kicsit megfáztam. De ide mindenképp el akartam jönni, mert tudtam, milyen fontos ez - és persze maga miatt."

Kavar

Lopez és férje, az énekes-színész Marc Anthony tavaly nyáron házasodtak össze, miután többször is felröppentek az esküvőjükről, illetve annak meg nem történtéről szóló pletykák. A pár a jelek szerint a gyerekáldás kommunikációjában is hasonló elveket követ.