A PETA állatvédő szervezet szerint Jennifer Lopezt nem érdekli az állatok szenvedése. Az aktivisták levelekkel és DVD-kkel bombázzák az énekesnőt, mióta az bemutatta legújabb kollekciója, a Sweetface szőrmével dúsan díszített ruháit. Az énekesnő lemezbemutatóján is tüntettek, míg J-Lo rókaprémes poncsóban lejtett a vörös szőnyegen.

Jennifer Lopez a szőrmék iránti vonzalma miatt lett az állatvédők támadásának új célpontja. Az énekesnő-színésznő a szőrmeviselés ellen tüntetők hangos tiltakozásával szembesült, amikor megjelent legutóbbi lemezének New York-i bemutatóján.

A szőrméi miatt nyúzzák

Lopez igyekezett méltóságteljesen végigvonulni a vörös szőnyegen, de amikor megfordult, hogy integessen a lelkes rajongóknak, minden színészi tehetségére szüksége volt, hogy úgy tudjon tenni, mintha nem venné észre a PETA (People For The Ethical Treatment Of Animals, Az Állatokkal Való Etikus Bánásmódért Szövetség) 100 tüntetőjét, akik korántsem lelkesedésből kiabáltak neki. Az ordítozó és transzparenseikkel hadonászó csoport DVD-ket is osztogatott, amelyen a pazar szőrmebundákba öltözött Lopezt ábrázoló fotók közé állatok megnyúzásának képeit válogatták be.

Az állatvédő szervezet dühének oka J-Lo legújabb divatkollekciója, a Sweetface, amelynek modelljei többek közt róka, nyúl és nercprém felhasználásával készültek. A díva és az állatvédők kapcsolatának az sem használt, hogy a Rebirth című album lemezbemutatójára Lopez egy rókaprémmel szegélyezett poncsóban érkezett.

Lopezre vadásznak

A PETA angliai szervezetének igazgatója a sajtónak nyilatkozva elmondta: "J-Lo a legutóbbi célpontunk. Küldtünk már neki egy rakás DVD-t és leveleket, amelyekben felhívjuk a figyelmét a szőrmekereskedelem rettenetességére, de ránk se hederít. Az a sok prém, amit ő maga is visel, és amit most a Sweetface ruháihoz használt, azt mutatja, hogy egyáltalán nem érdekli mindaz az iszonyatos kegyetlenség, amivel a szőrmeipar jár."