A színésznő-énekesnőt már legalább háromszor vélték terhesnek a pletykalapok, de az idő eddig mindig megcáfolta a várakozásokat. Most azonban a gyanúsan gyakori babakelengye-vásárlások alapján a lapok már megint mindent tudni vélnek.

Jennifer Lopez már a harmadik gyereknél tartana, ha minden alkalommal igaz lett volna, amikor felröppent a hír a terhességéről. Most ismét ezt írják a lapok; idő kérdése, és kiderül, vajon ezúttal igaz-e.

Fokozódó izgalom

A média akkor jött ismét izgalomba, amikor múlt hónapban a dívát és férjét rajtakapták, amint a Melrose Avenue egyik üzletében pelenkákat és babaruhákat vettek. Most a szemtanúk ismét egy felkapott és kellően flancos bébiruha-üzletben látták a színésznő-énekesnőt férjével, Marc Anthonyval. Pedig a Los Angeles-i Petit Tresor üzlet mindent elkövetett, hogy biztosítsa a hírességeknek a zavartalan vásárolgatást: 45 percre bezártak, hogy a pár nyugodtan tudjon válogatni. Az MSNBC The Scoop című műsorának egy szemtanú később elmesélte: "Néhány nő társaságában érkeztek, talán családtagok lehettek, vagy az asszisztenseik. A hátsó bejáraton mentek be az üzletbe, és több ezer dollár értékben vásároltak bébiholmikat lánycsecsemő részére".

A szóvivő egyelőre tagad

Az üzlet a celebmamák kedvenc bevásárlóhelye, megfordult már itt Britney Spears és Katie Holmes is. Amikor Lopez sajtószóvivőjét kérdezték az állítólagos üzletlátogatásról, ő csak annyit nyilatkozott: "[Lopez] nem terhes".

Nem ez az első

Amikor az énekesnő 2005 februárjában, alig egy hónappal Ben Affleckkel történt szakítása után hozzáment Marc Anthonyhoz, az újságok azonnal tudni vélték, hogy egy túlságosan hamar becsúszott terhesség miatt volt ilyen sürgős az egybekelés. Ezt látszott alátámasztani az is, hogy az énekesnő akkoriban alakját leplező ruhákat kezdett hordani, és az előjegyzési naptárja is üres volt a következő fél évre. A terhesség jelei azonban nem jelentkeztek, bár Lopez maga is minden alkalmat megragadott, hogy gyerekvállalási terveiről beszéljen, és elég rendesen ki is borult, amikor exvőlegénye, Ben Affleck új barátnőjével, Jennifer Garnerrel beelőzték ezen a téren. 2005 augusztusában a lapok ismét arról kezdtek cikkezni, hogy ezúttal aztán már tényleg összejött a bébi, de a riasztás ismét tévesnek bizonyult. Az elmúlt hetekben jelent már meg olyan cikk is, ami szerint az énekesnő mesterséges megtermékenyítést vett volna igénybe a teherbeeséshez, ezt azonban hivatalosan senki nem erősítette meg az énekesnő részéről, és vélhetőleg akkor sem fog kiderülni, ha ezúttal legalább a terhesség híre igaznak bizonyul.