horoszkóp

Jennifer Lopez exférje kipakol

2006.04.11. 14:56
Könyvet írna közös életükről Ojani Noa, az énekesnő első férje. Lopez perrel próbálja megakadályozni az egykori pincért, a férfi komolyabb összeg reményében volna hajlandó eltekinteni a publikálástól.

Perrel fenyegeti egyik volt férjét Jennifer Lopez, mert azt állítja, a férfi zsarolja. Ojani Noa, az énekesnő első házastársa több mint egymilliárd forintnak megfelelő dollárt követel cserében azért, hogy ne hozza nyilvánosságra annak a könyvnek a kéziratát, amelyben magánéletük részleteit vetette papírra. Noa már el is küldte a kéziratot a kiadóknak. Az énekesnő minden lehetséges eszközzel szeretné megakadályozni, hogy a kézirat nyilvánosság elé kerüljön, ezért bírósághoz fordult.

Ezt hívják zsarolásnak

A könyvről először New York Post című lap számolt be a január 11-én megjelent számában. Lopez ügyvédje ekkor beszélt az exférj jogi meghatalmazottjával, de Noa levélben csak annyit reagált, hogy folytatja könyve értékesítését, majd egy másikban azt írta, hogy csak akkor hagyja abba a könyv munkálatait, ha a művésznő kifizeti neki a kívánt összeget.

Kirúgta, felrúgta

Az énekesnő és a volt férj korábban megállapodott, hogy Noa sosem hozza rossz hírbe a művésznőt, és nem fog semmilyen módon pénzt kovácsolni a kapcsolatukból. A megállapodást Noa szegte meg, miután azt állította, hogy Lopez minden ok nélkül rúgta ki az állásából. A férfi az énekesnő Pasadena nevű éttermében dolgozott üzletvezetőként, korábban pedig ugyanott pincérkedett, akkor kezdődött nem túl hosszú életű kapcsolatuk. A pár 1997-ben házasodott össze, de egy év múlva már el is vált.

Jennifer Lopez 2004-ben harmadszor lépett frigyre, férje Marc Anthony. Előtte és Noa után volt még egy sikertelen házassága Cris Juddal.