J-Lo terhessége miatt volt sürgős az esküvő

2004.06.08. 17:17
Jennifer Lopez és Marc Anthony hétvégi titkos esküvőjének néhány résztvevője szerint azért volt olyan sürgős az énekesnő és párja egybekelése, mert már úton van az első baba. Lopez szóvivője cáfolta ugyan a hírt, ám nem volt túl meggyőző.
A vasárnapi villámesküvő egyik vendége megsúgta a PageSix.com riporterének, hogy a nagy sietség mögött az áll, hogy a kedvese által csak Lolának becézett Jennifer Lopez gyermeket vár. Egy másik jelenlévő megerősítette, hogy szerinte az énekesnő pár közeli barátjának már el is árulta a nagy hírt.

A terhesség Marc Anthony gyors, az esküvő előtt mindössze négy nappal lezárt válására is magyarázatot adna - vélik a PageSix újságírói. A szigorúan katolikus neveltetésű Lopez ugyanis semmiképpen sem vállalta volna, hogy házasságon kívül szülje meg gyermekét, ráadásul az elmúlt évben már több alkalommal is hangoztatta, hogy gyereket szeretne.

Leplezett vonalak, üres naptár

A PageSix információi szerint Lopez nagyon odafigyel arra, hogy eltitkolja a terhességére utaló jeleket, és emiatt viselt esküvőjén rá kevéssé jellemző, laza szabású ruhát. Szintén alátámaszthatja a terhességről szóló pletykákat, hogy az egyébként munkamániásként ismert művésznőnek - aki általában egyszerre dolgozik filmen, lemezen és saját tervezésű ruhamárkáján -, a most forgatott Monster In Law című filmje után állítólag teljesen üres a naptárja. Így marad ideje például sokat pihenni és odafigyelni magára - pont ahogy egy szülészorvos is javasolná egy, a terhesség kezdeti stádiumában lévő kismamának.

Lopez menedzsere, Simon Fields tétovázott, mielőtt tagadta volna a sajtó állításait. Marc Anthony sajtószóvivője eddig nem kommentálta a híreket.