J-Lo nincs többé

2007.07.02. 09:56
Az énekesnő megváltoztatja művésznevét. Mostantól nem J-Lonak hívják, bár azt még nem lehet tudni, hogy lesz-e új neve, vagy ezentúl már csak Jennifer Lopeznek kell szólítani.

Jennifer Lopez csatlakozott azokhoz a sztárokhoz, akik a nomen est omen elvei szerint a sztárság és a dúsgazdagság egy bizonyos szintjére érve, múltjukat levetkőzve megváltoztatják a nevüket. A latino színésznő/énekesnő életében most jött el ez a pillanat.

Formerly known as

„Ennek az egésznek vége. A hisztisségemről terjedő nevetséges sztoriktól kezdve a selyemágynemű mániáig. Ez határozottan a múltam része” – nyilatkozta Lopez a The Sunnak. A környék Jennyje, aki az maradt, aki volt, most mégis megváltozik. Az angol bulvárlapban megjelent cikkből nem derül ki az új név, de az igen, hogy a művésznő mit gondol korábbi önmagáról, bár ezt azért nem merte így bevallani: „Ha csak a pénzre hajtasz, nem fogod sokra vinni. Ha csak a pénz érdekel, akkor csak egy üres, sekélyes ember leszel.” A nagy változás hátterében az áll, hogy Lopez komolyabb filmszerepeket szeretne vállalni, és a zenét sem akarja félvállról venni.

Férfi alteregó

Az amerikai celebvilágban nem meglepő, hogy valaki ilyen-olyan hatásokra megváltoztatja a nevét. Talán korunk leghíresebb ilyen alakja Sean ’P. Diddy’ Combs, aki Lopezhez hasonlóan a múltját nem vállalva egyik napról a másikra Puff Daddy-ből P. Diddy lett.