horoszkóp

A Spears-húg exbarátja apasági tesztet akar

2008.01.10. 16:37
Casey Aldridge sem hisz Jamie Lynn Spearsnek. A 18 éves exbarát apasági tesztet szeretne, hogy megtudja, valóban ő-e a Spears-húg márciusban születendő gyerekének apja.

Apasági tesztet követel Casey Aldridge, Jamie Lynn Spears 18 éves exbarátja, aki kételkedik abban, hogy ő lenne a Spears-húg gyerekének apja, írja az In Touch magazin és a Daily Mail. Korábbi hírek szerint ugyanis Spears nem Aldridge-től terhes, hanem egy nála jóval idősebb tévés producertől, akihez zűrös családja elől menekült. A producer azonban komoly büntetésre számíthatna a 16 éves celebtinédzser megrontása miatt, így a Spears-család állítólag Aldridge-dzsot szúrta ki, aki 18 éves korával éppen megússza a büntetést.

Jamie Lynn Spearsnek bizonyítania kell

A Daily Mail szerint Jamie Lynn Spears még nem bizonyította be, hogy valóban Aldridge gyerekével várandós, így a srác addig nem hajlandó újra találkozni egykori barátnőjével, amíg meg nem bizonyosodik róla: valóban ő az apa. A család egyik ismerőse korábban azt nyilatkozta a Star magazinnak, hogy Jamie Lynn Spears és Casey Aldridge már több mint három hónapja nem járnak együtt, így igen valószerűtlen, hogy Aldridge lenne az apa. Jamie Lynn Spears a legfrissebb hírek szerint márciusra várja a babát, aki a vizsgálatok szerint kislány lesz, így a fogantatásra valószínűleg nyár közepén került sor. A két fiatal egyébként Spears Zoey 101 című műsorának munkálatai során ismerkedett meg egymással: Aldridge furikázta Spearst a forgatásokra. Kapcsolatuk nem volt komoly, állítólag Aldridge meg is csalta a lányt, aki pedig Kevin Federline öccsével is randizgatott.

Aldridge azért - biztos, ami biztos - egy szülői tanácsadásra is beiratkozott a Louisiana állambeli Kentwoodban. Közben már George Clooney is beszólt Jamie Lynn Spearsnek, ám a Nickelodeon kitart mellette, hiszen az előzetes híresztelések ellenére a show-ja továbbra is műsoron marad.